Pazarlama Liderleri CMO CLUB'ta buluşacak!

7.05.2015 14:38:100
Paylaş Tweet Paylaş
Pazarlama Liderleri CMO CLUB'ta buluşacak!
Capital ve Ekonomist dergileri, Türk iş dünyasında pazarlamaya yön veren yöneticileri bir araya getirmek amacıyla Turkcell'le birlikte CMO Club'ı (Chef Marketing Officer Club) hayata geçirdi. Türkiye'nin 500 büyük şirketinde pazarlama faaliyetlerini yöneten ve sektöre yön veren liderleri etkinlik, anket ve araştırma gibi alanlarda buluşturmayı hedefleyen CMO Club için üye kabulüne başlandı.

2013 yılında aktif olarak faaliyete başlayan CMO Club'da üye kabulu ve işleyiş ana hatlarıyla şöyle gerçekleşiyor:

- CMO Club'a Capital500 ve İSO 500'de yer alan şirketlerin pazarlama yöneticileri katılabilecek
- Pazarlama yöneticileri kapsamında bu faaliyetten sorumlu genel müdür yardımcıları, CMO, pazarlama direktörü ve bu pozisyonun olmadğı şirketlerde pazarlama müdürü kabul edilecek.  
- Her şirketten sadece 1 yönetici CMO Club'a kabul edilecek. 
- CMO Club'a üyelik, liderin ya da şirket yetkilisinin talebi üzerine mümkün olacak.
- Üye listesi düzenli olarak Capital ve Ekonomist dergileri ile internet sitelerinde yayınlanacak.
-  CMO Club ilk etkinliğini 2013 yılında gerçekleştirdi. Üyelerimizin iş yoğunluğunu öngörerek az sayıda, ancak içeriği etkili buluşmalar planlıyoruz. Etkinliklerimizin sizler tarafından ilgi görmesini istiyoruz. Bu nedenle konu ve konuk örenilerinizi yazmanızı rica ediyoruz.
- 2015 buluşmalarımızda mümkün olduğunca CMO'ları da içeriğe dahil etme düşüncesindeyiz. Bu nedenle sizlerden ricamız bizi sürekli bilgilendirmeniz ve yönlendirmenizdir. CMO dünyasından en çok ihtiyaç hissedilen konu ile konuşmacıları sizlerle buluşturmamız. bu etkinlikleri daha anlamlı hale getirecektir. 
- Yeni döneme yönelik başka bir planımız ise CMO Agenda adıyla araştırma yayınlamak olacak. Bu araştırmada Türkiye'nin önde gelen CMO'larının ajandalarını, içinde bulundukları dönemde uğraştıkları konuları, sorunları, geleceğe bakışları ve planlarını ortaya koymak istiyoruz. Bununla ilgili hazırladıklarımızı yakında sizlerle paylaşıyor olacağız. 

CMO Club'a başvuru taleplerinizi mail yoluyla iletebilirsiniz.

MAIL ATMAK İÇİN TIKLAYIN!
 
ÜYE LİSTESİNİN TAMAMINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!

Türkiye ve dünya ekonomisine yön veren gelişmeleri yorulmadan takip edebilmek için her yeni güne haber bültenimiz “Sabah Kahvesi” ile başlamak ister misiniz?


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yaz