AVM'lere özel projeler

AYD Başkanı Hulusi Belgü ise 2016’da sektörde yaklaşık yüzde 15 civarında büyüme beklediklerini söyledi.

25.07.2016 16:34:240
Paylaş Tweet Paylaş
AVM'lere özel projeler
Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ile 26 Nisan’da, Ritz Carlton’da etkinlik düzenleyen Doğan Burda Dergi Grubu, bu organizasyonda 2016 yılında AVM’lere yönelik projelerini anlattı. 32 AYD üyesinin katılımıyla başlayan toplantı, daha sonra Doğan Burda Dergi’nin reklam grup başkanı ve icra kurulu üyesi Koray Bilici’nin, kurumun 2016 vizyonunu paylaştığı bir sunum ve öğlen yemeğiyle devam etti. Bu sunumda Doğan Burda’nın son yıllarda AVM’lere yönelik geliştirilen projeleri aktarılırken kurumun genel olarak gerçekleştirdiği 360 derece projelerden örnekler de davetlilerle paylaşıldı.
TECRÜBESİNİ DİJİTALE AKTARIYOR Dergi yayıncılığındaki tecrübesini, dijital yayıncılık projelerine de aktaran Doğan Burda Dergi, son yılların trendi native reklam talebine yönelik oluşturduğu yeni platformlar, yaratıcı çözümler ve güçlü içeriklerle hem dijital hem basılı yayıncılıkta gücünü etkin bir iletişim kanalına çeviriyor. Şirket, yenilikçi yaklaşımıyla yeni iş modelleri ve olanakları yaratarak oluşturduğu ekosistemle okurlarına ve reklam verenlerine yönelik geniş bir perspektifte hizmet veriyor. Son yıllarda AVM sektörüyle de sıkı bir işbirliği içine girip pek çok AVM için özel içerikler, dergiler, etkinlik/davetler, konserler, mağaza açılışları, dijital projeler gerçekleştiriyor.
120 MİLYON TL CİRO BEKLENİYOR Etkinlikte konuşma yapan AYD Başkanı Hulusi Belgü, Türkiye’de sektörün büyüme hızının devam ettiğini ve AVM sayılarının hızla artarak 363’e ulaştığını belirtti. Bengü’nün verdiği bilgilere göre AVM’lerde metrekare olarak kiralanabilir alan 10,6 milyon metrekareye ulaşırken yakın zaman içinde toplam kiralanabilir alanın 12 milyon metrekare olacağı tahmin ediliyor. Bu yıl, yaklaşık yüzde 15 gibi büyümeyle 115-120 milyon TL ciro beklentisi içinde olduklarını da sözlerine ekleyen Belgü, dernek olarak sektörün sağlıklı gelişimine katkıda bulunmak için tüm üyelerle işbirliği içinde çalıştıklarının da altını çizdi.

Türkiye ve dünya ekonomisine yön veren gelişmeleri yorulmadan takip edebilmek için her yeni güne haber bültenimiz “Sabah Kahvesi” ile başlamak ister misiniz?


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yaz