Avrasya'nın en önemli endüstri fuarı geliyor

WIN EURASIA Automation 2017, 16-19 Mart 2017 tarihlerinde TÜYAP'ta gerçekleşecek.

17.02.2017 14:13:380
Paylaş Tweet Paylaş
Avrasya'nın en önemli endüstri fuarı geliyor
Avrasya'nın en önemli endüstri fuarı WIN EURASIA Automation 2017: Industry 4.0 fuarı hakkında güncel bilgiler İstanbul’da düzenlenen basın toplantısında paylaşıldı. Toplantı, sektörün önemli aktörlerini bir araya getirdi. HANNOVER Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdürü Alexander Kühnel'in moderasyonunda gerçekleşen toplantıda, Hannover Fairs Turkey Genel Müdür Yardımcısı Belkıs Ertaşkın, ENOSAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Halıcı, AKDER Yönetim Kurulu Üyesi Servet Akkaynak, İSDER Yönetim Kurulu Başkanı Ender Akbaytogan ve Siemens Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Ersoy fuara ve Endüstri 4.0'ın Türkiye'deki gelişime dair değerlendirmelerini paylaştı.

ENDÜSTRİ 4.0 VE TÜRKİYE

Hannover Fairs Turkey Genel Müdür Yardımcısı Belkıs Ertaşkın, bu yıl WIN Eurasia Automation'ın mottosunu Endüstri 4.0 olarak belirlediklerini belirtti ve bölgenin en önemli endüstri fuarı olan WIN Eurasia Automation kapsamında Endüstri 4.0'ın Türkiye’deki gelişimine katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.
WIN EURASIA Automation 2017: Endüstri 4.0 çözüm ortağı olan Siemens Türkiye adına toplantıya katılan Siemens Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Ersoy da "Siemens Türkiye olarak Endüstri 4.0 ve dijitalleşmenin ülkemiz için hayati öneme sahip olduğuna inanıyoruz. Bu alanlarda atılan her bir adım Türkiye'nin büyüme potansiyeline katkıda bulunacak ve Türkiye'nin hızla değişerek gelişen dijital pazarda kilit bir oyuncu olarak bir adım daha öne geçmesini sağlayacaktır. Bu noktada Endüstri 4.0’ı ana tema olarak alan ve Startup özel alanını oluşturan Hannover Fairs Turkey fuarcılığa katkılarından ve vizyonundan dolayı teşekkür ederim’’dedi. Ersoy sözlerine şöyle devam etti "4.0'ı anlatmadan önce 1.0 anlatmak gerek. Buharlı makinalar sanayide ilk devrimdi. Sonra elektriğin kullanıma geçilmesi ikinci devrim oldu. 3'ncü devrim ise otomasyondu. Şimdi ise yeni bir dönem ile karşı karşıyayız. Geçtiğimiz devrimleri ıskaladık ama Endüstri 4.0 ıskalamıyoruz, ıskalamayacğız."

ENOSAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Halıcı’da Endüstri 4.0 kavramının önemini vurgulayarak şunları aktardı ; "Endüstri 4.0 insan yaşantısını tamamen değiştirecek. İnsanının fiziksel gücünün yerine beyin gücünün önem kazandığı bir dünya kuracak. Böyle bir tema ülkemiz için çok öenmli. Bu noktada bunu destekleyen ve fuarın merkezine yerleştiren Hannover Fairs Turkey fuarcılığa teşekkürlerimi sunuyorum."

4 FUAR TEK ÇATI ALTINDA

WIN EURASIA Automation 2017, 16-19 Mart 2017 tarihlerinde TÜYAP'ta gerçekleşecek. Etkinlik kapsamında Otomasyon Eurasia, Electrotech Eurasia, Hydraulic&Pneumatic Eurasia ve CeMAT Eurasia fuarları bir araya gelecek. Bu fuarlar ziyaretçilere, entegre imalat süreçlerine yönelik otomasyon teknolojileri, elektrik ve elektronik teknolojileri, hidrolik ve pnömatik sistemleri ve intralojistik çözümler konusunda en son gelişmeleri tanıtacak.

Türkiye ve dünya ekonomisine yön veren gelişmeleri yorulmadan takip edebilmek için her yeni güne haber bültenimiz “Sabah Kahvesi” ile başlamak ister misiniz?


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yaz