Gittigidiyor’da dev değişim

Gittigidiyor''un Genel Müdürlüğüne sektörün deneyimli ismi Öget Kantarcı atandı

11.08.2015 11:44:400
Paylaş Tweet Paylaş
Gittigidiyor’da dev değişim
Uzun yıllar e-ticaret sektöründe yöneticilik yapmış Kantarcı, 2014 yılından bu yana GittiGidiyor’da Ticari Direktör olarak görevini sürdürüyordu. 


Lise eğitimini Koç Lisesi'nde tamamlayan Öget Kantarcı, 1999 yılında Koç Üniversitesi’nden mezun oldu. Peugeot Kurumsal Satış departmanında çalışma hayatına başlayan Kantarcı, ardından Turkcell Kurumsal Satış Müdürü oldu ve aynı bölümde Satış Direktörü unvanını alarak kariyerine devam etti. Estore ile başladığı e-ticaret kariyerine 2009 yılında Alman Perakende ve e-ticaret devi Otto Group’un Genel Müdür Yardımcısı olarak devam etti. 
Yeni görevinden duyduğu heyecanı belirten Kantarcı; “GittiGidiyor, 15 yıldır iş modeliyle Türkiye’de hem sektörü hem de ekonomiyi destekleyen bir ekosistem konumundadır. Başarısı hem ülkemizde hem de dünyada tescillenmiş, ülke geneli e-ticaret kategorisinde Türkiye’nin en çok tercih ettiği* bu şirketin en üst düzey yöneticiliğine atanıyor olmak benim için bir gurur kaynağıdır” diye konuştu. 

Türkiye ve dünya ekonomisine yön veren gelişmeleri yorulmadan takip edebilmek için her yeni güne haber bültenimiz “Sabah Kahvesi” ile başlamak ister misiniz?


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yaz