Koç Holding'de bayrak devri!

Koç Holding'e CEO olarak atanan Levent Çakıroğlu, bayrağı Turgay Durak'tan devralıyor.

30.03.2015 16:14:060
Paylaş Tweet Paylaş
Koç Holding'de bayrak devri!
Koç Holding'de Levent Çakıroğlu dönemi resmen başlıyor. Koç Holding'de CEO olarak görev yapan Turgay Durak, 31 Mart'tan itibaren emekliye ayrılacak. Durak'ın yerine 17 Şubat'ta duyurulduğu gibi Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Levent Çakıroğlu CEO olarak görev yapacak.

ÇUKUROVA'DAN RUSLARA ŞOK! TIKLAYIN!

DEVİR TESLİM YARIN YAPILIYOR
Devir teslim işlemi yarın gerçekleşecek Koç Holding Genel Kurulu'nda gerçekleşecek. Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı ise, Arçelik Finansman ve Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Fatih Kemal Ebiçlioğlu olacak.

LEVENT ÇAKIROĞLU KİMDİR?

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü mezunu olan ve yüksek lisansını Illinois Üniversitesi'nde yağan Çakıroğlu, 1988-1991 yılları arasında Maliye Bakanlığı'nda Hesap Uzmanı Yardımcısı görevini yürütürken, 98-2002 yılları arasında Koç Holding'de Mali İşler Koordinatörü, 2002-2007 arasında ise Koçtaş Yapı Marketleri'nde Genel Müdürlük görevini yürüttü. 2010 yılından bu yana Çakıroğlu holding bünyesinde Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanlığı görevini sürdürüyor.

Türkiye ve dünya ekonomisine yön veren gelişmeleri yorulmadan takip edebilmek için her yeni güne haber bültenimiz “Sabah Kahvesi” ile başlamak ister misiniz?


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yaz