Dünyanın dört bir yanında anadili İngilizce olan ülkelerde kapsamlı İngilizce kursları sunuyoruz.
Gerek eğitim hayatında olsun, gerek kendiniz için belirlediğiniz kariyer hedeflerini tutturmada olsun, İngilizce’nin gerekliliği artık herkes için yadsınamaz bir gerçek. Eğitim hayatında ve devamında da iş hayatı boyunca başarılı olabilmenin yolu, kendini hem yazılı hem de sözlü olarak İngilizce ifade edebilmekten geçiyor. Eğitim hayatı boyunca kullandığınız kaynaklar nasıl ki anadilden ziyade İngilizce kaleme alınmış makale ve kitaplardan oluşuyorsa, iş hayatı boyunca kullanacağınız kaynaklar, yenilikler ve teknolojik gelişmeler hakkında okuyup bilgi sahibi olmanızı sağlayan sektörel haberler de büyük ihtimalle, öncelikli olarak İngilizce yayımlanmış olacak. Zamanın gerisinde kalmamak ve büyük bir hızla sürekli olarak değişmeye devam eden iş dünyasına ayak uydurabilmek için mesleğinizi İngilizce olarak yürütebilecek düzeye geldiğinizden emin olmanız gerekiyor.

Bir mesleği İngilizce olarak eksiksiz icra edebilmek için; o alanla ilgili genel terimleri, bu terimlerin kullanım alanlarını öğrenmek ve bilmek gerekiyor. Diyelim ki, mülakatlarda İngilizce olarak size yöneltilme olasılığı yüksek olan sorulara ve bu sorulara verebileceğiniz tutarlı cevaplara sıkı bir şekilde çalıştınız. İngilizce olarak eğitim hayatınızdan, zayıf yanlarınızdan, güçlü yanlarınızdan ve neden işe alınmanız gerektiğinden rahatça bahsedebiliyorsunuz. Peki sizin mesleğinizi İngilizce olarak icra edebileceğinize İnsan Kaynakları profesyonellerini inandırabileceğiniz noktaları nasıl ortaya koyabilirsiniz?
Mesleki İngilizce Kursları
Kariyerinizde sağlam adımlar atabilmeniz için İngilizce bilmek kadar, kendi meslek alanınızda kullanılan terimleri bilmek de önemli. Havacılık, Müşteri Hizmetleri, Mühendislik, Finans, İnsan Kaynakları, Bilgi Teknolojileri, Hukuk ve Tıp gibi meslek alanlarının kendine özgü terminolojisi, Mesleki İngilizce dersleri sayesinde öğrenilebilir.

Eğitim gördüğünüz alanda İngilizce bilgilerinizi geliştirerek kariyerinizde de bir adım öne geçin. Ekonomi okuyorsanız; bankacılık, borsalar, muhasebe ve denetim, şirket finansal hizmetleri ve ekonomik döngüler gibi konulardaki İngilizce terminolojiyi mutlaka öğrenin. Hukuk okuyorsanız; diğer ülkeler ile ortak yasal hüküm ve koşullar, şirket türleri, şirketin sorumluluğu, yasal risk değerlendirmeleri konularıyla alakalı terimleri İngilizce olarak öğrenin.
Kaplan International English Mesleki İngilizce Dersleri
Kaplan International English’in yurt dışındaki Yoğun İngilizce kurslarına ek olarak vermeye başladığı Mesleki İngilizce dersleri ile genel İngilizce bilginizi geliştirirken aynı zamanda mesleki İngilizce bilginizi de artırın ve kariyerinize giden yoldaki basamakları emin adımlarla birer birer çıkmaya başlayın. Kendinize ve geleceğinize yatırım yapacağınız bu kurs sayesinde, belirli bir konu başlığı hakkındaki geniş İngilizce kelime bilgisini ve fonksiyonel dil bilgisini keşfederken aynı zamanda genel dil yeteneklerinizi de geliştirin.
Kariyer hedeflerinize göre Havacılık, Müşteri Hizmetleri, Mühendislik, Finans, İnsan Kaynakları, Bilgi Teknolojileri, Hukuk ve Tıp alanlarına özel hazırlanan müfredat sayesinde Mesleki İngilizce derslerinden birini seçin ve ilgili terminolojiyi öğrenin. Dersler sonrasında aktivitelerle de desteklenen Mesleki İngilizce derslerini alırken almış olduğunuz kurs alanına göre değişik lokasyonlarda çeşitli etkinliklere katılın. Oxford’da Havacılık dersleri alıyorsanız boş vakitlerinizde Oxford Havacılık Okulu’nu ziyaret edin ya da Liverpool’da Hukuk dersleri alıyorsanız Liverpool Crown Mahkemesi’nde görülen bir davayı seyirci olarak izleme şansı elde edin.
Kaplan International English tarafından yurt dışında verilen Mesleki İngilizce dersleri hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen eğitim danışmanlarından biri ile iletişime geçin.