Çinli dev Maslak'ta ofis arıyor

Türkiye için harekete geçen Çinli teknoloji devi Maslak'ta ofis arıyor. En büyük akıllı telefon üreticileri arasında ilk 5’te bulunan şirket şu anda hangi ürün üzerinde çalışıyor?

20.11.2014 14:06:140
Paylaş Tweet Paylaş
Çinli dev Maslak'ta ofis arıyor
Son dönemlerdeki akıllı telefon satışlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Xiaomi, şimdi de akıllı saat işine girmeye hazırlanıyor. Türkiye pazarında yer almak için harekete geçen Çinli akıllı telefon devinden açıklanan bilgilere göre kısa bir zaman sonra akıllı saat modeli de gelecek.

TÜRKİYE'DE OFİS AÇACAK

Xiaomi Global Başkanı Hugo Barra’nın YouTube videosuyla açıkladığı akıllı saat modeliyle ilgili ise hiçbir ayrıntılı bilgi verilmedi. Xiaomi’nin giyilebilir teknoloji konusun şu anda ürettiği bir akıllı bileklik modeli bulunuyor. Teknoyo.com'un haberine göre MiBand adındaki akıllı bileklik, ucuz fiyatı ve özellikleriyle dikkat çekiyor. Xiaomi, Türkiye’de ofis açmak için resmen harekete geçti. Maslak’ta ofis açması beklenen şirket Türkiye’de etkili bir oyuncu olabilir. Xiaomi ise şu anda dünyanın en büyük akıllı telefon üreticileri arasında ilk 5’e giren bir şirket. Şu ana kadar 10 farklı akıllı telefon üreten şirketin Xiaomi Mi 4 ve Xiaomi Mi 3 oldu. Bu modeller ise satışa çıktıktan sonraki ilk 12 saatte 720 bin adet satıldı.

Türkiye ve dünya ekonomisine yön veren gelişmeleri yorulmadan takip edebilmek için her yeni güne haber bültenimiz “Sabah Kahvesi” ile başlamak ister misiniz?


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yaz