LG, telefonda liderliğe oynuyor

LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho, “Türkiye’de ve dünyada liderliği hedefliyoruz" dedi.

13.04.2016 11:09:450
Paylaş Tweet Paylaş
LG, telefonda liderliğe oynuyor
LG Electronics Türkiye, merakla beklenen akıllı telefonu LG G5’i İstanbul Ortaköy Esma Sultan’da yapılan lansmanla tüketicilere sundu.

LG G5, tek parça metalden gövdesi ve kolay çıkarılabilir pil özelliğinin yanı sıra modüler tasarımı ile yepyeni bir akıllı telefon deneyimi yaşatıyor. LG Oyun Arkadaşları adı altında kendisine eşlik eden bir cihaz koleksiyonuyla tamamlanan LG G5, istenildiğinde dijital kamera ya da Hi-Fi oynatıcı gibi birçok cihaza dönüştürülebiliyor.

LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho, G5’in akıllı telefon dünyasına farklı bir boyut kazandıracağını söylerken şöyle devam etti:

“Bu zamana kadar LG olarak pazarda ilk 3 içine girdik. Türkiye’de ve dünyada liderliği hedefliyoruz. G5 en yeni amiral gemimiz. Tüm kullanıcıların LG G5 ve Oyun Arkadaşları’nın sunduğu inovatif konsepti çok beğeneceklerine ve eşsiz bir deneyim yaşayacaklarına dair inancım tam. Bu yeni inovasyonlarımız ile bir akıllı telefonun ne demek olduğunu tüketiciye farklı heyecanlar yaşatarak sunacağız. LG G5'deki 135 derecelik geniş-açılı mercek sayesinde, değerli anları, aynen gözlerinizin gördüğü şekilde yakalayabileceksiniz. Pil tüketimini minimuma indiren Always-on ekranıyla istediğiniz anda tarih saat ve bildirimlerinizi kontrol edebileceksiniz. Ama tüm bunların ötesinde sizlere şekil değiştirebilen bir akıllı telefon sunuyoruz. LG G5 istenildiğinde dijital kamera ya da Hi-Fi müzik oynatıcıya dönüşmekle kalmıyor, LG Oyun Arkadaşları ile birlikte 360 derecelik görüntü ve resimler çekerek sanal gerçekliğe adım atmanızı da sağlıyor.”

Türkiye ve dünya ekonomisine yön veren gelişmeleri yorulmadan takip edebilmek için her yeni güne haber bültenimiz “Sabah Kahvesi” ile başlamak ister misiniz?


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yaz