Maximum Mobil hayatımızı kolaylaştırıyor

İş Bankası'nın satın alma deneyimini daha kolay ve pratik hale getiren Maximum Mobil uygulamasını mercek altına alıyoruz

11.04.2017 12:26:080
Paylaş Tweet Paylaş
Maximum Mobil hayatımızı kolaylaştırıyor
Hem iOS hem de Android platformlarında sunulan Maximum Mobil uygulaması her ne kadar İş Bankası tarafından geliştirilmiş olsa da, diğer banka kartlarını da desteklemesi ile diğer mobil ödeme uygulamalarından farklılaşıyor. Maximum Mobil uygulamasıyla kullanıcılar gerek fiziki işyerlerinde gerekse internet ya da mobil üzerinden yaptıkları alışveriş işlemlerinde ödemelerini cep telefonlarıyla hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde yapabiliyor. Kullanıcılar, Android 4.4.2 ve üzeri işletim sistemine sahip NFC uyumlu cep telefonlarıyla temassız POS özelliği bulunan işyerlerinde cep telefonlarıyla temassız ödeme yapabiliyorlar. Ayrıca, anlaşmalı iş yerlerinde Android ve iOS cihazlarla QR kod ile ödeme özelliği sayesinde ödeme işlemlerini gerçekleştirebiliyor.







Bu bir ilandır

Türkiye ve dünya ekonomisine yön veren gelişmeleri yorulmadan takip edebilmek için her yeni güne haber bültenimiz “Sabah Kahvesi” ile başlamak ister misiniz?


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yaz