Premiere Vision İstanbul, kapılarını açtı

“Premiere Vision İstanbul”, 19 – 21 Ekim 2016 tarihleri arasında CNR Expo’da düzenleniyor.

19.10.2016 12:13:350
Paylaş Tweet Paylaş
Premiere Vision İstanbul, kapılarını açtı
Tekstil ve moda alanında dünyanın en prestijli fuarlarından biri olan Premiere Vision, İstanbul planlamalarına kesintisiz devam ediyor. İstanbul’daki beşinci sezonuna “merhaba” diyen Premiere Vision’un Uluslararası Fuarlar Direktörü Guglielmo Olearo, “Uluslararası jeopolitik koşulların oldukça güç olduğu bu dönemde moda endüstrisinde elzem rol oynayan bu ülkeye yatırım yapmaya devam etmek arzusundayız. Türkiye, sağlam ekonomisiyle finansal olarak dünya genelinde önemli bir rol oynamaya devam edecek” dedi.

9 ülkeden toplam 111 firmanın katıldığı “Premiere Vision İstanbul”, moda endüstrisine yön veren gelenekselleşmiş etkinliklerine yenilerini eklerken, Marka Elçisi Zeynep Tosun’un fuara özel hostes kıyafeti tasarımları oldukça büyük bir ilgi görüyor. Fuar, Doğu Avrupa ve Ortadoğu’dan gelen alıcıları aynı çatı altında topluyor. 19 – 21 Ekim 2016 tarihleri arasında CNR Expo’da düzenlenen “Premiere Vision İstanbul”a katılan uluslararası kuruluşlar arasında Türkiye’den Akel Grup, Ekin Tekstil, Çalık Tekstil ve Sanko Tekstil gibi isimler yer alıyor.

Türkiye ve dünya ekonomisine yön veren gelişmeleri yorulmadan takip edebilmek için her yeni güne haber bültenimiz “Sabah Kahvesi” ile başlamak ister misiniz?


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yaz