Doğa Koleji yeni ajansını seçti!

Doğa Koleji yeni dönemde Y&R reklam ajansı ile çalışacağını duyurdu.

14.05.2015 16:11:310
Paylaş Tweet Paylaş
Doğa Koleji yeni ajansını seçti!

Doğa Koleji, reklam ajansı Y&R ile anlaştı. Dünya standartlarında verdiği eğitim modelini yurtdışına ihraç eden Doğa Koleji artık herkes tarafından bilinen marka gücünü bir adım daha ileriye taşıyarak sektörü yeni nesil eğitim modeli ile tanıştırıyor.  

Yeni dönemde Doğa Koleji reklam stratejisini: ‘Yerel değerlere bağlı uluslararası vizyona sahip, global yeterlilikte eğitim görmeyi hedefleyen geleceğin liderlerini kendi ülkesinde yetiştirmek’ olarak belirledi.  2002 yılında, doğadan örnek alınarak geliştirilen dünyada benzeri olmayan ‘Doğa Konseptli Eğitim Modeli` ile ‘Bir Doğa Nesli Yetiştirmek` amacıyla Beykoz Kampüsü`nde atılan ilk adım bugün Türkiye ve dünyanın en büyük özel okullarından biri olmaya ulaştı.  


70 BİN ÖĞRENCİ...

Türkiye genelinde, 104 kampüs ve 70 bin öğrenciye ulaşan Doğa Koleji, sürekli kendini yenileyen proje ve çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Akademik başarının yanı sıra, spor, sanat ve sosyal sorumluluk projeleriyle de gündemde sürekli var olan Doğa Koleji iletişim çalışmalarıyla da kamuoyunun dikkatini çekiyor.  Marka bebek adımlarını atarken işin başında yer alan Esra Çabukcan, yaklaşık 13 yıllık zaman sürecinde çok önemli çalışmalara imza attı.

Reklam çalışmalarının yanı sıra sürekli devam eden sosyal sorumluluk projelerini de hayata geçiren Çabukcan bu başarıyı “mutluluk” ilkesine bağlıyor.  Doğa Koleji’nin reklam stratejisinde yeni bir döneme girdiğini belirten Çabukcan, Doğa Koleji olarak sektörde ses getiren reklam ve iletişim çalışmalarına imza attıklarını söyleyerek yeni dönemde markanın dünya standartlarının da üstüne çıkma hedefine vurgu yapacaklarını dile getirdi.  

'OLGUNLUK DÖNEMİ'

Çabukcan: ‘ Markamız artık olgunluk dönemine ulaştı. Kurulduğumuz günden bu yana duyurduğumuz bütün hedeflere başarı ile ulaşmanın gururunu yaşıyoruz. Sadece ülkemizde değil dünya arenasında yakaladığımız akademik ve sosyal başarılarla artık marka algımızı çok daha yukarıya çıkartıyoruz. Bu yüzdende iletişim ve reklam stratejimizi bu vizyonumuzla sentezleyeceğiz. Bu yolda gücünü kanıtlamış, çalışmaları ile Doğa Kolej’nin hızına ayak uydurabilecek, global perspektiften vizyonumuzla uyum içinde hareket edebilecek, birçok ödüle sahip reklam ajansı Y&R’ı partnerimiz olarak seçtik’ diyerek yeni reklam ajansını duyurdu.

Türkiye ve dünya ekonomisine yön veren gelişmeleri yorulmadan takip edebilmek için her yeni güne haber bültenimiz “Sabah Kahvesi” ile başlamak ister misiniz?


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yaz