Mindshare Türkiye’ye yeni CEO

Medya şirketi Mindshare Türkiye’nin yeni CEO’su Bülent Yar oldu.

7.01.2016 16:16:470
Paylaş Tweet Paylaş
Mindshare Türkiye’ye yeni CEO
MediaCom Türkiye’nin kurucularından Bülent Yar, Mindshare Türkiye’nin yeni CEO’su oldu. Şirketten yapılan açıklamada Yar’ın CEO’luk koltuğuna oturması ile 2016’da önemli başarılara imza atılmasının hedeflendiği kaydedildi.

BÜLENT YAR KİMDİR?

Bülent Yar, Kariyerine 1994’te Grey Ajans araştırma & medya planlama departmanında başladı. MediaCom Türkiye’nin kurucularından olan Yar, 1995 - 2001 yılları arasında şirketin ulusal ve uluslararası birçok iş ortağına farklı pozisyon ve kademelerinde hizmet verdi. 2001 - 2007 yılları arasında Genel Müdür Yardımcısı görevini yürüttü. 10 yıldan uzun P&G AoR Direktörlüğü sorumluluğunu taşıdı.

2008’de GroupM Türkiye’nin Trading uzmanlık birimini kurarak Trading Genel Müdürlüğü yaptı. 2009-2015 yılları arasında ise Mediacom Türkiye CEO'luğu görevini yürüttü. Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi mezunu olan Bülent Yar, Reklamcılar Derneği Disiplin Kurulu Üyesi ve AÇİAK (Açıkhava) yönetim kurulu üyeliği görevini yürütüyor.

Türkiye ve dünya ekonomisine yön veren gelişmeleri yorulmadan takip edebilmek için her yeni güne haber bültenimiz “Sabah Kahvesi” ile başlamak ister misiniz?


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yaz