Capital'in eylül ajandası

Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri, bu üst düzey yöneticilerin yanıtlarıyla belirleniyor Araştırmayı bu yıl da GFK ile birlikte yürütüyoruz.

26.05.2014 22:25:520
Paylaş Tweet Paylaş
Capital'in eylül ajandası
Tüm iş dünyası gibi biz de dergi olarak sonbahara hızlı bir giriş yapıyoruz. Eylül ayı ajandamız son derece dolu... Öncelikle her yıl aralık ayında yayınladığımız “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması” için anket çalışmamız başlıyor. Bildiğiniz gibi çalışmamız 30’un üzerinde sektörde 1.500’ün üzerinde üst düzey yöneticiye ulaşıyor.

Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri, bu üst düzey yöneticilerin yanıtlarıyla belirleniyor Araştırmayı bu yıl da GFK ile birlikte yürütüyoruz. Araştırmaya katılmak, anketi yanıtlamak isteyen şirketler ve yöneticiler GFK Türkiye’den projenin direktörü Zafer Natan ile iletişime geçebilir. (Zafer Natan e-posta : [email protected], Telefon: 0 212 368 07 00 Dahili 195)

Bu çalışmaya katılmak isteyenlerin geç kalmadan eylül ayı içinde GFK Türkiye’den Zafer Natan ile temas etmesinde fayda var. Kendisi sizlere ankete katılım linkinin ulaşmasını koordine edecek. Ayrıca Türkiye için yeni ve çok önemli bir araştırma daha başlattık.

Capital500 araştırmasında yer alan ciro bakımından Türkiye’nin en büyük 500 şirketini ve finans kuruluşlarını kapsayan bu araştırmayı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı da destekliyor. Çalışmada, Türkiye’nin büyük şirketlerinde kadın çalışan ve kadın yönetici oranlarını ortaya çıkarıp, şirketlerini buna göre sıralayacağız.

Sayın Bakanımız’ın da katılacağı bir etkinlik ile paylaşacağımız bu araştırmaya mutlaka verilerinizi iletin. Sorunuz varsa benimle paylaşmanızı rica ediyorum. ([email protected])

Eylül ayında tam 5 etkinliğimiz var. 5 Eylül’de “Avea ile Gelecek Bizde Toplantıları” için Konya’da olacağız. Konya Sanayi Odası’nın da yer alacağı toplantıda Kütahya Porselen AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral “Ulusal Bir Marka Nasıl Yaratılır” , Prof. Dr. Deniz Gökçe ise “KOBİ’ler için Ekonominin Yarını ve Zor Dönemde Şirket Yönetimi” konulu birer konuşma yapacak. 26 Eylül’de ise Gaziantep’ te olacağız.

12 Eylül’de ise Avea’nın ana sponsoru olduğu “Girişimci Kulübü”nün İstanbul’da “Yiyecek İçecek Sektörünün Geleceği” konulu bir toplantısı olacak. Toplantının konuşmacıları arasında Levent Veziroğlu (D-Dream), Mehmet Gürs (Numnum), Rasim Özkanca (Borsa) ve İzzet Çapa gibi sektörünün önde gelen iş liderlerinin olması bekleniyor.

20 Eylül’de CEO Club üyelerinin katılabileceği toplantının içeriğiyse “Altyapı Yatırımları Zirvesi” konseptiyle oluşturuluyor. Zirvenin konuşmacıları arasında İbrahim Çeçen (IC ), Nihat Özdemir (Limak), Hamdi Akın (Akfen), Fettah Tamince (Ri-xos) altyapı konusunda iddialı grupların liderleri konuşacak.

Dolu dolu geçecek olan eylül ayını müzik ve keyif dolu bir geceyle noktalayacağız. CEO Band organizasyonu 23 Eylül’de gerçekleşecek. Erdal Karamercan, Hakan Binbaşgil ve Hakan Ateş gibi iş dünyasının önde gelen CEO’ları enstrümanları ve repertuarlarıyla birlikte sahneye çıkıp müzik yapacak.

Eylül ayının dolu dolu geçmesini ve yükselen ekonomik endişelerin ateşinin düşeceği güzel bir sonbaharın başlangıcı olmasını diliyorum.

Türkiye ve dünya ekonomisine yön veren gelişmeleri yorulmadan takip edebilmek için her yeni güne haber bültenimiz “Sabah Kahvesi” ile başlamak ister misiniz?


YAZARIN DİĞER YAZILARI TÜMÜNÜ GÖRÜNTÜLE

Yorum Yaz