Düğün.com'dan yurtdışı başarısı

Zafaf.net ile de 2015 yılında MENA (Orta Doğu ve Kuzey Afrika) pazarına giren Düğün.com, Suudi Arabistan’daki düğün pazarının 3’te 1’ini elde etmeyi başardı.

25.02.2020 15:00:000
Paylaş Tweet Paylaş
Düğün.com'dan yurtdışı başarısı

Düğün.com evlilik hazırlığı yapan çiftlerin düğüne ilişkin her türlü bilgi ve seçeneği bulabildiği, düğün modasını yakından takip edebildiği bir internet sitesidir. Çiftler düğün mekanından, gelinliğe, fotoğraftan, saç makyaja kadar düğün sektöründeki 40 binin üzerindeki firma ile buluşabiliyor.

Çiftler, Düğün.com ile 40’ın üzerinde şehirde, 36 farklı kategoride bütçesine uygun firmaya kolayca ulaşabiliyor. Beğendiği firmalardan hızlı fiyat teklifleri alarak, düğünlerini ekonomik bir şekilde planlayabiliyor.

Firmalar ise Düğün.com’un IT alt yapısını kullanarak, ekstra herhangi bir pazarlama ve reklam çalışması yapmadan, Google aramalarında üst sıralarda çıkabiliyor ve böylece çiftlere firmasını duyurabiliyor. Düğün.com’un sürekli gelişen algoritma ve ürünleri sayesinde, her geçen gün daha çok firma, evlenme hazırlığı yapan çiftle buluşarak, kazancını artırabiliyor.

Düğün.com firmalara ilettiği tekliflerle onlar için önemli bir değer yaratarak, büyümelerine katkı sağlıyor. Ayrıca düğün sektörü için de yaklaşık 20 milyar liradan fazla ekonomik hacim yaratıyor.

Düğün.com’un kurucusu ve CEO’su Emek Kırbıyık, Amerika’da düğün planlama alanında uzun yıllar  edindiği deneyimleri Türkiye’ye taşımaya karar verdi ve 2007 yılında Düğün.com’u kurdu. 2 üniversite öğrencisi ile kurulan Düğün.com bugün 160 kişilik ekibi ile çiftlere ve firmalara hizmet veriyor.

Yurt dışına da açılan en büyük dijital firmaları arasında

 Düğün.com, geliştirdiği ürünler, evlenecek çiftler ve iş ortaklarına yarattığı değer ile Türkiye’nin en hızlı büyüyen dijital firmaları arasında yer alıyor. Kurulduğu günden bu yana yatırımcıların da ilgi odağında olan ve son 5 yılda ortalama yüzde 80-100 oranında büyüyen Düğün.com, gerek yurt içinde gerek yurt dışında yeni pazarlara açılan bir şirket.

 Suudi Arabistan, Mısır, Katar, Kuveyt, Dubai, Lübnan, Birleşik Arap Emirlikleri dahil 10 Orta Doğu ülkesinde yayın yapan Zafaf.net ile de 2015 yılında MENA (Orta Doğu ve Kuzey Afrika) pazarına giren Düğün.com, yurt içinde gösterdiği başarıyı, çok kısa bir sürede bu bölgede de yakalayarak lider konuma geldi. Bugün Suudi Arabistan’daki düğünlerin 3’te 1’i Zafaf.net üzerinden gerçekleşiyor.

Şirket, yurt içi ve yurt dışı yatırımlarını önümüzdeki yıllarda daha da artırarak, Türkiye’nin en büyük 5 dijital şirketinden biri olmayı planlıyor.

Türkiye ve dünya ekonomisine yön veren gelişmeleri yorulmadan takip edebilmek için her yeni güne haber bültenimiz “Sabah Kahvesi” ile başlamak ister misiniz?


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yaz