Amazon 400 kitapçı açmaya hazırlanıyor

Online kitap mağazası olarak açılan ve ilerleyen yıllarda bir online alışveriş devine dönüşen Amazon, hedef büyüttü.

3.02.2016 12:03:450
Paylaş Tweet Paylaş
Amazon 400 kitapçı açmaya hazırlanıyor
Online alışveriş devi Amazon, fiziksel dünyaya adım atmaya hazırlanıyor. Jeff Bezos tarafından 1994 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nın Seattle şehrinde kurulan, ilk etapta bir internet kitapçısı olarak hizmet veren ve ilerleyen yıllarda bir online alışveriş devine dönüşen Amazon'un ABD'de kitapçı dükkanları açmak için düğmeye bastığı iddia ediliyor.

Sektörün en büyüklerinden biri olarak kabul edilen Amazon’un bu sayede müşterilerine değişik opsiyonlar sunması bekleniyor. ABD'nin köklü emlak şirketlerinden General Growth Properties'in CEO'su Sandeep Mathrani'nin iddiası sonrasında Amazon, "Şirketimiz dedikodu ve spekülasyonlar hakkında yorum yapmaz" açıklamasını yapmakla yetindi.

Amazon'un internet satışlarının yanı sıra fiziksel mağazalarla da müşterinin karşısına çıkacağı iddiası yeni değil. 2014 yılında da Amazon'un deneme amacıyla New York’un Manhattan bölgesinde bir mağaza açacağı iddia edilmişti.

Türkiye ve dünya ekonomisine yön veren gelişmeleri yorulmadan takip edebilmek için her yeni güne haber bültenimiz “Sabah Kahvesi” ile başlamak ister misiniz?


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yaz