İş ve ekonomi dünyasının kalbinin attığı Uluslararası Ekonomi Zirvesi (UEZ 2026) başladı. 2012 yılından bu yana Capital, Ekonomist ve Start Up dergileri tarafından düzenlenen UEZ, bu yıl 15’inci kez Türkiye ve dünyanın saygın siyasetçilerini, iş dünyası liderlerini ve akademisyenlerini ağırlıyor.
Eski İngiltere Maliye Bakanı Philip Hammond zirvede özel konuşmacı olarak yer aldı. Küreselleşmenin otuz yıllık altın çağının neden sona erdiğini, verimlilikten güvenliğe kayan yeni ekonomik dengeyi ve bu türbülansta Türkiye’nin önüne çıkan kritik fırsat penceresini değerlendirdi.
Uluslararası Ekonomi Zirvesi (UEZ) 2026 başladı. Zirvenin açılış konuşmasını Capital & Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü Sedef Seçkin Büyük yaptı.
Bu yılki teması, "Büyük Dönüşüm: Dayanıklı ve Sürdürülebilir Bir Küresel Sisteme Geçişin Pusulası" olarak belirlenen Uluslararası Ekonomi Zirvesi'nde (UEZ 2026) oturumlar bugün başladı. Zirvenin açılış konuşmasını yapan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, önemli açıklamalarda bulundu.
Ekonomi, siyaset, savunma ve iş dünyasından çok sayıda isim, 9-12 Nisan'da Sapanca'daki Uluslararası Ekonomi Zirvesi'nde (UEZ) bir araya gelecek.
Ekonomi ve iş dünyasının merakla beklediği büyük buluşma için geri sayım sona erdi. Capital, Ekonomist, CEOLife ve Start Up dergileri tarafından organize edilen Uluslararası Ekonomi Zirvesi (UEZ), dün akşam gerçekleştirilen açılışla perdelerini açtı. Program bugün gerçekleştirilecek oturumlarla devam edecek.
Ekonomi ve iş dünyasının merakla beklediği büyük buluşma için geri sayım sona erdi. Capital, Ekonomist, CEOLife ve Start Up dergileri tarafından organize edilen Uluslararası Ekonomi Zirvesi (UEZ), bu akşam gerçekleştirilecek açılışla perdelerini açıyor.
Ekonomi, siyaset, savunma ve iş dünyasından çok sayıda isim, 9-12 Nisan'da Sapanca'daki Uluslararası Ekonomi Zirvesi'nde (UEZ) bir araya gelecek.
Ekonomi, siyaset, savunma ve iş dünyasından çok sayıda isim, 9-12 Nisan'da Sapanca'daki Uluslararası Ekonomi Zirvesi'nde bir araya gelecek.
David Cameron ve Theresa May dönemlerinde kabinenin değişmez ismi olan, Maliye’den Dışişleri’ne kadar dört stratejik bakanlığı yöneten Philip Hammond; Brexit sürecindeki dengeli tutumu ve küresel diplomasiye vurduğu mühürle tanınıyor.
9–12 Nisan 2026 tarihlerinde Sapanca’da gerçekleştirilecek Uluslararası Ekonomi Zirvesi kapsamında düzenlenen “Stars of Region Start Up Yarışması”nın jüri üyeleri açıklandı.
Capital, Ekonomist, CeoLife ve Start Up dergileri tarafından organize edilen Uluslararası Ekonomi Zirvesi (UEZ) bu yıl 9-12 Nisan tarihlerinde “Büyük Dönüşüm” temasıyla Sapanca’da düzenlenecek.
2012 yılından beri düzenlenen Uluslararası Ekonomi Zirvesi (UEZ) bu yıl 9-12 Nisan tarihlerinde yapılacak ve Danimarka Eski Başbakanı Helle Thorning-Schmidt “Büyük Dönüşüm” konulu panelde özel konuşmacı olarak yer alacak.
Küresel ekonominin geleceğine ilişkin başlıkların ele alınacağı Uluslararası Ekonomi Zirvesi 2026 için kayıtlar başladı.