Bitcoin'de sert iniş-çıkış dönemi

Bitcoin fiyatı yaklaşık bir haftadır 30-35 bin dolar aralığındaki sert dalgalanmalar devam ediyor.

27.01.2021 10:32:000
Paylaş Tweet Paylaş
Bitcoin'de sert iniş-çıkış dönemi

Bitcoin fiyatı neredeyse bir haftadır 30-35 bin dolar bandından sert dalgalanmalar yaşamaya devam ediyor. Bazı yatırımcılar Ethereum gibi başka kriptoparalara yönelseler de genel olarak kriptopara fiyatlarında aşağı yönlü bir baskı gözleniyor.

Son 24 saatte 30.875-32.930 dolar aralığında hareket eden Bitcoin fiyatı şu sıralmarda 31.895 dolar seviyesinde ve analistler büyük portföy sahiplarinden gelecek satışlar ile 29 bin dolar seviyesinin önümüzdeki günlerde test edilebileceğini düşünüyorlar.

Analistler, Bitcoin fiyatının bu hafta pozitif haberlere çok fazla teqki vermediğine işaret ediyorlar. Marathon'un Bitcoin'e 150 milyon dolar şatırım yahtığı ve dünlanın en büşük kripto para madencisi olma niyetinde olduğu haberinin piyasaya yansımadığını belirten analistler, kriptopara fonları rekor seviyelere çıkarken piyasada büyüme olmadığına da dikkat çekiyorlar.

Türkiye ve dünya ekonomisine yön veren gelişmeleri yorulmadan takip edebilmek için her yeni güne haber bültenimiz “Sabah Kahvesi” ile başlamak ister misiniz?


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yaz