Koronavirüs, ünlü markanın hisse satışını da vurdu

Dünyada 2 milyon 500 binden fazla insanı etkileyen koronavirüs ekonomik krizde olan ünlü iç çamaşırı firması Victoria’s Secret'ın, Sycamore Partners şirketine satışını da vurdu.

23.04.2020 12:51:000
Paylaş Tweet Paylaş
Koronavirüs, ünlü markanın hisse satışını da vurdu

Koronavirüs salgını dünyaca ünlü iç çamaşırı markası Victoria’s Secret'in hisse satışını iptal ettirdi. Markanın yeni sahibi olacak Sycamore Partners satışın durdurulması için dava açtı.

TÜM MAĞAZALAR KAPANDI

Sycamore Partners yatırım fonu, anlaşmadan sadece bir ay sonra Victoria’s Secret'in dünyadaki bütün mağazaların kapatılması nedeniyle yapılan satışın iptal edilmesi için ABD'nin Delaware eyaletinde başvuruda bulundu.

80 BİNDEN FAZLA ÇALIŞANI VAR

Limited Brands yöneticileri ise, "Şikayete karşı kendimizi güçlü bir şekilde savunacak ve sözleşmenin yerine getirilmesi için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Dünya üzerinde birçok ülkede mağazaları olan 43 yıllık moda devinin 80 bine yakın personeli bulunuyor

Türkiye ve dünya ekonomisine yön veren gelişmeleri yorulmadan takip edebilmek için her yeni güne haber bültenimiz “Sabah Kahvesi” ile başlamak ister misiniz?


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yaz