Makinistanbul, 31 Mart'ta başlıyor

Öğrencilerin iş hayatı ile buluşma yeri Makinistanbul, bu yıl 31 Mart - 1 Nisan’da İTÜ Makine Fakültesi’nde.

22.03.2016 14:26:400
Paylaş Tweet Paylaş
Makinistanbul, 31 Mart'ta başlıyor
İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstriyel Proje Geliştirme ve İşbirliği Kulübü tarafından 11.’si düzenlenecek olan mesleki gelişim organizasyonu “Makinistanbul” bu yıl 31 Mart - 1 Nisan 2016 tarihlerinde düzenlenecek.

2005 yılında “Kariyer Günleri” adıyla düzenlenmeye başlayan organizasyon, 2010 yılında “Ulusal Makine Mühendisliği Öğrenci Zirvesi” adını aldı. 2011 yılından itibaren markalaşma adına “Makinistanbul” ismiyle öğrencilerle buluşan zirve, İTÜ öğrencileri tarafından düzenlenen en büyük öğrenci zirvelerinden biri konumunda.

Etk,nlik kapsamında katılımcı firmalara stant açma ve seminer düzenleme imkânı tanınıyor, öğrencilere ise saha şartları, son teknolojiler ve mühendislik mesleği tanıtılıyor. 2 gün süren organizasyona ülke çapında 30’den fazla üniversiteden katılım gerçekleşiyor.

Bu geniş çaplı zirve eğitim hayatı esnasında kariyerine de sağlam bir temel oluşturmayı hedefleyen öğrencileri bilinçlendirmeyi amaçlıyor. Stantlarda Türkiye’nin en büyük firmalarıyla buluşma, birbirinden değerli katılımcıların bulunacağı seminerlere katılma gibi klasik etkinliklerin yanı sıra, ülkenin önde gelen firmaları tarafından düzenlenecek proje yarışmaları ve staj kabulleri ile vaka çalışmaları, sertifikalı eğitimler ve mühendisliğin gündemdeki konuların, konulara en hâkim isimler tarafından tartışıldığı paneller gerçekleşiyor.

Makinistanbul16’ nın Kesinleşen Konuşmacıları:

- Dominique Portmann - Mercedes-Benz Türk A.Ş. Ar-Ge Müdürü
- Zafer Kara - Bosch Vice President Manufacturing Coordination China and Mexico
- Cem Alparslan - Kale Endüstri Holding Uluslararası Satış ve Pazarlama Direktörü
- Uğur Sakarya - Borusan Oto Genel Müdürü
- Salih Gülleroğlu - Roketsan Üretim Müdürü

Türkiye ve dünya ekonomisine yön veren gelişmeleri yorulmadan takip edebilmek için her yeni güne haber bültenimiz “Sabah Kahvesi” ile başlamak ister misiniz?


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yaz