Fransa Ekonomi Bakanı Le Maire, "Ekonominin bu yıl yüzde 11 küçüleceği tahminine bağlıyız" değerlendirmesinde bulundu.
Merkez Bankası, BIST repo pazarında yapılan fonlamanın gerektiği zamanlarda azaltılabileceğini bildirdi.
COVID-19 döneminde kısa çalışma ödeneği ve ücretsiz izin desteğinden yararlanan işletmelerden, çalışmaya başlayanlar için uygulanacak normalleşme desteği başvuruları bugün başlıyor.
Kripto para piyasalarının en yüksek hacimli birimi Bitcoin son 24 saatte yüzde 0.62 artışla 11,687.29 dolara yükseldi; böylece, piyasa hacmi de 215.85 milyar dolara çıktı.
Hazine ve Maliye Bakanlığı, bugün iki tahvil ihalesi düzenleyecek.
Yeme-içme hizmetlerinde KDV'nin yıl sonuna kadar yüzde 1'e düşürülmesi sonrası sektördeki hareketlilik yüzde 20 arttı.
Doğu Akdeniz'de faaliyetlerini sürdüren Oruç Reis sismik araştırma gemisi için Navtex süresi 27 Ağustos'a kadar uzatıldı.
Küresel piyasalar, veri gündeminin görece zayıf olduğu haftaya pozitif bir başlangıç yaptı.
Kullanılmış cep telefonları ve tabletler yenilenip sertifikalandırıldıktan ve ambalajlandıktan sonra "yenilenmiş ürün" olarak garanti belgesiyle satılabilecek.
Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "BB-" olarak teyit etti, not görünümünü ise "durağan"dan "negatif"e çevirdi.
Bakan Albayrak, Karadeniz'deki doğal gaz rezervi keşfiyle ilgili, "Bu potansiyelle birlikte cari açığı değil, cari fazlayı konuşacağımız, döviz fazlasını konuşacağımız yeni dönem başladı" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Türkiye tarihinin en büyük doğal gaz keşfini Karadeniz’de gerçekleştirdi" dedi.
Ortak Akıl Danışmanlık Kurucusu Dr. Yılmaz Sönmez’den yeni bir iş kurmak isteyenlere kısa kısa öneriler var…
ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın hisse senetlerinin 2 bin doları aşmasıyla birlikte, şirketin piyasa değeri perakende devi Walmart'ı geçti
Merkez Bankası'nın net uluslararası yatırım pozisyonu açığı bir önceki aya göre artış kaydetti ve 341,5 milyar dolara yükseldi.