Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bizden duymadığınız haberlere itibar etmeyin" uyarısı yaptı.
Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde: Ücret artışlarının enflasyon dinamikleri üzerinde giderek daha önemli bir etken haline gelmesi bekleniyor. Enflasyonun yavaşlamaya devam etmesini bekliyoruz.
Rekabetin ortadan kalkmasının ürün ve hizmetlerin kalitesinin de düşmesine neden olacağı ve tüketicilerin gıda alışverişi yapacakları yer konusundaki seçeneklerini daraltacağı ifade edildi.
Hepsiburada Premium Worldcard ile herhangi bir faiz/fark ödemeden peşin fiyatına 3 ay ertelemeyle alışverişlerini yapan kart sahipleri bütçelerini rahatlatacak.
Yükseliş eğilimini üst üste 10'uncu işlem gününe taşıyan euro/dolar paritesi, şu sıralarda önceki kapanışının hemen üzerinde 1,0860 seviyesinde bulunuyor.
Sabancı Topluluğu’nun global markalarından Çimsa, mevcut CAC üretim kapasitesine ilave olarak yapılan 45 milyon dolarlık yeni üretim tesisi yatırımını tamamlayarak, devreye aldı.
Prof. Michael Spence, Gordon Brown ve Mohamed El-Erian ile birlikte yazdığı son kitabında perma krizler çağını tanımlamıştı. Peki Perma kriz ne demek?
Ödül töreninde 30 farklı kategori ve 1 genel kategori olmak üzere toplamda 31 farklı kategoride ödül verildi. Teknoloji, pazarlama, dijital ve inovasyon alanlarındaki marka ve ajanslar bir araya geldi
BMD Başkanı Sinan Öncel, kredi kartıyla alışverişe sınırlama getirilmesinin perakendeciyi ve vatandaşı zorlayacağını belirtti.
Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Komitesi Başkanı Berra Doğaner, "Borsada işlem gören toplam GYO sayımız 48'e ulaşmıştır." ifadesini kullandı.
Sahibinden.com, "Otomobil Piyasası Görünümü" raporuna göre satılık otomobil reel fiyatı 2023 yılının ocak ayına göre yüzde 8,5 bir önceki aya göre ise (Aralık 2023) yüzde 6 düştü.
ABD, sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG) ticaretinde 2016'da yüzde 1 olan payını 2023 sonu itibarıyla yüzde 21'e yükselterek en çok LNG ihracat eden ülke oldu.
Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı: Ramazan pidesinin kilogram fiyatı 60 lira olacak. İstanbul, Ankara ve Antalya'da 250 gram ramazan pidesi 15 liradan satılacak.
Çin'e ilişkin iyimserlikler emtia piyasasını pozitif etkilerken, Rusya'ya yaptırım uygulanacağına yönelik haber akışı paladyum ve baz metallerin yükselmesine neden oldu
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından geçen yılın 4. çeyreğine ilişkin Ticari Gayrimenkul Fiyat Endeksi verileri ilk kez açıklandı. TGFE 4. çeyrekte önceki çeyreğe göre yüzde 12,5 arttı.