Pegasus Havayolları, 2023 yılının 1. çeyreğinde piyasa beklentilerinden daha yüksek tutarlı bir zarar açıklarken, döviz bazlı zararı 22 milyon euro oldu.
AP milletvekilleri, bütçeye yeni öz kaynaklar getirilmesine ilişkin hazırlanan raporu 199 "hayır" oyuna karşın 356 "evet" oyuyla kabul etti.
Microsoft Üst Yöneticisi (CEO) Satya Nadella, konuya ilişkin şirket çalışanlarına elektronik posta gönderdi. Bu yıl tam zamanlı çalışanların maaşlarına zam yapılmayacağı bildirdi.
ABD Başkanı Joe Biden, "Ekonomimiz resesyona girer ve uluslararası itibarımız aşırı derecede zarar görür"
Yoğunlaşan makroekonomik veri gündemi enflasyon ve resesyon ikilemindeki fiyatlamaları etkilemeye devam ediyor...
Türk şirketleri sınırları aştıkça sınır ötesi istihdamları da hızla artırıyor...
Bakan Nebati; "Sanayi üretimimiz, şubat ayında yaşanan deprem felaketinin ardından, alınan tüm tedbirlerle hızla toparlandı" dedi.
Yükseliş eğiliminin hakim olduğu emtia piyasasında, geçen ay öne çıkan ürün şeker oldu. 0,2683 dolarla Ekim 2011'den itibaren en yüksek seviyeyi gören şeker, geçen ayı yüzde 18,4 kazançla tamamladı.
İdari para cezaları taksitlendirilebilecek, cezalarda tahsil zaman aşımı süresi 3-7 yıl olacak. Uygulama haziran ayında başlayacak.
Kyoto merkezli tüketici elektroniği şirketi, martta sona eren 2022 mali yılı kapsamlı bilanço ile 2023 mali yıl beklentilerini açıkladı.
Türkiye İş Bankası açıklamasına göre, banka mart sonu itibarıyla aktif büyüklüğünü 2022 yıl sonuna göre yüzde 11,8 artırarak 1,6 trilyon liraya yükseltti.
Bu yılın ilk çeyreğinde cirosunu 10,1 milyar TL’ye ulaştıran şirketin, Türkiye operasyonlarının ciro içindeki payı yüzde 66, ihracat ve yurt dışı operasyonlarının payı yüzde 34 olarak gerçekleşti.
Cenaze törenine, Derviş'in ailesi ve yakınları ile Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Hasan Murat Mercan katıldı. Derviş'in vasiyeti üzerine aile içinde ve dar katılımlı bir cenaze töreni düzenlendi.
Fitch'ten yapılan açıklamada, Kasım 2022'deki görünüme paralel olarak 2023'te ABD bankaları için daha zayıf finansal performans beklentisinin sürdüğü belirtildi.
ABD Merkez Bankası'nın (Fed) gelecek dönem para politikasına yönelik belirsizlikler varlık fiyatları üzerinde etkili olmayı sürdürüyor.