AloTech, Bulut İnovasyon Dünya Kupası'nda finalde

Bulut İnovasyon Dünya Kupası’nda AloTech, 300’den fazla şirket arasından sıyrılarak finale kaldı.

7.07.2015 15:15:210
Paylaş Tweet Paylaş
AloTech, Bulut İnovasyon Dünya Kupası'nda finalde

Türkiye ve Avrupa’nın önde gelen şirketlerinin çağrı merkezleri için modern teknoloji sistemlerini kullanarak çözümler sunan AloTech, dünyanın en prestijli bulut ödülleri arasında yer alan Bulut İnovasyon Dünya Kupası’nda finalist oldu. AloTech,  bulut teknolojisini kullanarak getirdiği yenilik nedeniyle dünya genelinde 300’den fazla şirketin arasından sıyrılarak Bilişim ve İletişim Teknolojileri Ticari Hizmetler dalında ismini finalistler arasına yazdırdı.

2009 yılından bu yana, bulut teknolojileri alanında çığır açıcı yenilikler ve çözümler getiren şirketlere verilen Bulut İnovasyon Dünya Kupası ödülü için bu yıl dört dalda 300’den fazla şirketin çözümleri jüri tarafından titizlikle incelendi. İngiltere’nin başkenti Londra’da; Bilişim ve İletişim Teknolojileri Ticari Hizmetler, Endüstri 4.0, Mobilite ve Smart Living dallarında yapılan elemeler sonucunda Türkiye’nin çağrı merkezi hizmetleri alanında öncü şirketi AloTech, finalistler arasına girdi.

AloTech, 8 Temmuz Çarşamba günü New York’taki Google merkezinde yapılacak finalde, ABD ve Avrupa’nın önde gelen şirketleri ile bu dalda yarışacak.

2007 yılında kurulan ve hızla büyüyerek Türkiye dışındaki şirketler tarafından da tercih edilen AloTech, bulut teknolojisini kullanarak çağrı merkezi hizmetlerine getirdiği yenilikçi çözümleri nedeniyle Google tarafından da dünyaya örnek gösterilmişti.

 

Türkiye ve dünya ekonomisine yön veren gelişmeleri yorulmadan takip edebilmek için her yeni güne haber bültenimiz “Sabah Kahvesi” ile başlamak ister misiniz?


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yaz