Odeabank Tükiye Finans’tan ekonomist transfer etti

Şakir Turan, Odeabank'ta Ekonomik Araştırmalar ve Stratejik Planlama Müdürü olarak görev yapacak.

2.11.2015 15:48:450
Paylaş Tweet Paylaş
Odeabank Tükiye Finans’tan ekonomist transfer etti
Lübnan'ın en büyük bankası Bank Audi'nin Türkiye'deki iştiraki olan Odeabank, 1 Kasım'da faaliyete geçişinin üçüncü yılını kutluyor. Bugün Türkiye genelinde 15 ilde 53 şube ile hizmet veren banka, yeni dönemde Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri daha yakından takip etmek için ekonomik araştırmalar birimini yeniledi. Ekonomist'in haberine göre Odeabank, bu amaçla Türkiye Finans'ın ekonomisti Şakir Turan'ı bünyesine kattı.

Odeabank'ta Ekonomik Araştırmalar ve Stratejik Planlama Müdürü olarak görev yapacak olan Şakir Turan, mesleğe Garanti Bankası Ekonomik Araştırmalar Müdürlüğü'nde ekonomist olarak başladı. Uzun süre, 2013'te yaşamını yitiren ve 'Türk kahin' olarak bilinen Ali ihsan Gelberi ile birlikte çalışan Turan, 2014'ten bu yana Türkiye Finans'ta ekonomist olarak görevi yapıyordu.

Türkiye ve dünya ekonomisine yön veren gelişmeleri yorulmadan takip edebilmek için her yeni güne haber bültenimiz “Sabah Kahvesi” ile başlamak ister misiniz?


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yaz