Atlasglobal’in (Atlasjet) iflas başvurusu yaptığı ve operasyonlarının durdurulduğu bildirildi.
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Türkiye ekonomisinin 2019 yılında 53,7 milyar dolar hizmet ihracatı geliri elde ederek Cumhuriyet tarihi rekorunu kırdığını belirtti.
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak twitter hesabından cari denge verisini değerlendirdi
TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Hiç kimse hapisteyken çek borcunu ödeyemez." dedi.
Gram altın 307 lira, çeyrek altın 501 liradan işlem görüyor.
Türkiye Bankalar Birliği (TBB), emeklilere promosyon ödemesi görüşmesine ilişkin herhangi bir çalışma veya görüşmesi yapılmadığını belirtti.
Türkiye genelinde ocakta satılan konut sayısı bir önceki aya göre yüzde 43,8 azalırken, geçen yılın aynı ayına göre ise yüzde 55,8 artarak 113 bin 615 oldu.
Cari işlemler hesabı Aralık 2019'da 2 milyar 798 milyon dolar açık verirken, 12 aylık cari fazla 1 milyar 674 milyon dolar oldu.
Kamu yatırımları için bu yıl 77,1 milyar lira kaynak ayrılırken, bu tutardan aslan payını 25,2 milyar lirayla ulaştırma ve haberleşme sektörü alacak.
Türkiye Bankalar Birliği, dolandırıcılık amaçlı sosyal medya hesapları hakkında güvenlik uyarısında bulundu.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Twitter hesabından sanayi üretim endeksi verilerini değerlendirdi.
Arçelik, çamaşır makineleri için geliştirdiği “Direct Drive” teknolojisini, lisanssız olarak kullandığı gerekçesiyle LG ve LG’nin Almanya ve Fransa’daki iştiraklerine patent ihlali davası açtı.
Sanayi üretimi 2019’ın Aralık ayında yıllık %8,6, aylık %1,9 arttı.
Capital Dergisi 2020/Ocak sayısından.... Richard Branson: Geleceğin işe alım rehberi
Tablet, sanal gerçeklik gözlüğü, akıllı ev sistemleri, duşakabin, ATV araç, motorlu bisiklet, motorlu scooter, akıllı saat gibi ürünler için satış sonrası hizmet verme yükümlülüğü getirildi.