"5'inci Global Satellite and Space Show", Türkiye'nin en yüksek yabancı katılımcı oranına sahip fuarı olarak uydu ve uzay sektörünü buluşturmaya hazırlanıyor.
IMF Başkanı Georgieva, Strateji, Politika ve Gözden Geçirme Bölümü'nün başına ekonomist Ceyla Pazarbaşıoğlu'nun getirildiğini duyurdu.
Pandemi süresinde koronavirüs hakkındaki fikirleriyle gündeme gelen Bill Gates, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde faaliyete başlayan tavşan eti üretim çiftliğinde, tavşan etlerinin kurutularak çocuk mamaları, çocuk bisküvileri ve D vitamini tabletlerinde kullanılması planlanıyor.
OSBÜK Başkanı Kütükcü, sektör talepleri de dikkate alınarak "Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Karar"da yapılan değişikliğin 30 organize sanayi bölgesini pozitif etkilediğini söyledi.
İkinci el araç satışı yapan işletmeler, satış tarihten önce üç gün içinde ekspertiz raporu almak zorunda olacak.
İmalat sanayisi genelinde kapasite kullanım oranı geçen aya göre artış göstererek, yüzde 73,3 seviyesine ulaştı.
Reel Kesim Güven Endeksi (RKGE), ağustosta bir önceki aya göre 5,5 puan artarak 106,2'ye yükseldi.
DSÖ Genel Direktörü Ghebreyesus, "Bir dizi aşı, şu anda klinik araştırmaların son aşamasında. Tünelin sonunda ışık göründü" dedi.
Almanya merkezli ödeme şirketi Wirecard AG, hisse senedi endeksi Dax'tan çıkarıldı.
Bu yıl Dardanel açısından ayrı bir kırılma ve başarı yaşanıyor.
Fransa Ekonomi Bakanı Le Maire, "Ekonominin bu yıl yüzde 11 küçüleceği tahminine bağlıyız" değerlendirmesinde bulundu.
Merkez Bankası, BIST repo pazarında yapılan fonlamanın gerektiği zamanlarda azaltılabileceğini bildirdi.
COVID-19 döneminde kısa çalışma ödeneği ve ücretsiz izin desteğinden yararlanan işletmelerden, çalışmaya başlayanlar için uygulanacak normalleşme desteği başvuruları bugün başlıyor.
Kripto para piyasalarının en yüksek hacimli birimi Bitcoin son 24 saatte yüzde 0.62 artışla 11,687.29 dolara yükseldi; böylece, piyasa hacmi de 215.85 milyar dolara çıktı.