Tüm Haberler

Tüm Haberler

AB, acil durumlar için barınak rezervi kuruyor: Türkiye de dahil mi?

Barınak rezervi için Hırvatistan, Polonya, Slovenya, İspanya, İsveç ve Türkiye'ye 116,6 milyon avro tahsis ediliyor.

4 NİSAN, 2023

Tüm Haberler

İngiltere'den TikTok'a 12,7 milyon sterlin ceza

Sosyal medya platformunun İngiltere'de 13 yaş altı 1,4 milyon çocuğa ait kişisel verileri kötüye kullandığı tespit edildi.

4 NİSAN, 2023

Tüm Haberler

Credit Suisse Yönetim Kurulu, "güven kaybı" için özür diledi

Credit Suisse Group AG Yönetim Kurulu Başkanı Axel Lehmann; "Gerçekten çok üzgünüm. Güven kaybını daha fazla engelleyemediğimiz için özür dilerim" dedi.

4 NİSAN, 2023

Tüm Haberler

Trafik sigortasında yönetmeliğinde kritik değişiklikler

Zorunlu Trafik Sigortası'nda hasarsızlık indirimi ve hasar sonrası prim artırım oranlarında değişiklik yapıldı. Elektrikli araçlar için ise zorunlu trafik sigortası prim indirimi uygulanabilecek.

4 NİSAN, 2023

Tüm Haberler

Merkez Bankası'ndan 'enflasyon' değerlendirmesi

TCMB, gıda fiyatlarının bu dönemde temelde kırmızı et ve işlenmiş et ürünleri öncülüğünde tarihsel eğiliminin üzerinde bir oranda artış kaydettiğini belirtti.

4 NİSAN, 2023

Tüm Haberler

ECB'den ticari gayrimenkul fonları için risk uyarısı geldi

Avrupa Sistemik Risk Kurulu'nun ticari gayrimenkul piyasasından kaynaklanan sistemik tehditlere yönelik gözetimlerini geliştirmeleri gerektiğine dikkat çekmesinin ardından ikinci uyarı geldi.

4 NİSAN, 2023

Tüm Haberler

Yellen: OPEC+ hamlesi küresel büyüme için olumlu değil

Yellen, söz konusu eylemin fiyatlara etkisinin ne olacağından henüz emin olmadığını ifade ederek, bunu değerlendirmek için biraz daha zamana ihtiyaç olduğunu dile getirdi.

4 NİSAN, 2023

Tüm Haberler

Devlet varlık fonları 2022'de 1 trilyon dolar değer kaybetti

Geçen yıl devlet varlık fonlarının değeri 10,6 trilyon dolara gerilerken, bu fonların çeşitli sektörlerdeki yatırımları 152,5 milyar dolar oldu.

4 NİSAN, 2023

Tüm Haberler

Otomotiv satışlarında Mart rekoru kırıldı

Otomotiv pazarında yüksek satış ivmesi sürüyor. Mart ayında otomobil ve hafif ticari araç satış adedi 103 bini aşarak önceki yılların Mart ayları arasında en yüksek satış adedi olarak gerçekleşti.

4 NİSAN, 2023

Tüm Haberler

Tesla Türkiye'de satışlara başlıyor... Fiyatı ne olacak?

Tesla’nın uzun süredir konuşulan Türkiye lansmanı gerçekleştirildi. Tesla Türkiye CEO’su Kemal Gecer Türkiye’de satışa sunulacak modelleri ve detayları açıkladı.

4 NİSAN, 2023

Tüm Haberler

Küresel piyasalarda yön arayışı sürüyor: 4 Nisan veri gündemi...

OPEC+ ülkelerinin petrol arzında kesintiye gitme kararı alması, varlık fiyatları üzerinde etkili olurken, artan petrol fiyatlarının enflasyonla mücadeleye etkisi piyasaların odağındaki yerini koruyor.

4 NİSAN, 2023

Tüm Haberler

Togg'da ilk teslimat Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yapıldı

Yerli elektrikli otomobil markası Togg, ürettiği ilk iki otomobilini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen tören ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a teslim etti.

3 NİSAN, 2023

Tüm Haberler

86. yılını kutlayan KARDEMİR: Savunma sanayisine yönelecek

KARDEMİR Genel Müdürü Necdet Utkanlar: "Yakın gelecekte KARDEMİR ürünlerinin de savunma sanayisine yönelmesini programlıyor ve o konu üzerinde çalışmalarımızı yoğunlaştırıyoruz" dedi.

3 NİSAN, 2023

Tüm Haberler

Stars Of Region Yarışması katılımcılarını bekliyor

Türkiye’de marka olmuş etkinliklerin başında gelen Uludağ Ekonomi Zirvesi (UEZ), 27-30 Nisan 2023 tarihleri arasında, Sapanca’da gerçekleşecek.

3 NİSAN, 2023

Tüm Haberler

İmalat PMI Aralık 2021'den beri en yüksek seviyede

İSO imalat PMI'de faaliyet koşullarındaki güçlenme, Aralık 2021'den beri en yüksek oranda gerçekleşirken, imalat sanayi üretimi, son 16 ayda ilk kez artış kaydetti.

3 NİSAN, 2023