Vodafone, 3 yılda 11 bin kişiyi işten çıkarmayı planladığını duyurdu. Vodafone Group İcra Direktörü Margherita Della Valle: Rekabet gücümüzü geri kazanmak için organizasyonumuzu sadeleştireceğiz.
Özel sektörün yurt dışından sağladığı toplam kredi borcu, martta bir önceki aya göre 1,2 milyar dolar azalarak 158 milyar dolar oldu.
Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksi (Tarım ÜFE) nisanda bir önceki aya göre yüzde 2,32 gerilerken geçen yılın aynı ayına kıyasla yüzde 71,52 artış gösterdi.
Türkiye genelinde konut satışları nisanda geçen yılın aynı ayına göre yüzde 35,6 azalarak 85 bin 652 oldu.
Asya'da pay piyasaları Çin hariç yükseliş eğiliminde hareket ederken, Çin'de açıklanan makroekonomik veriler ekonomiye ilişkin endişeleri güçlendirdi.
Fitch seçim ile ilgili değerlendirmesinde "İkinci tura kalan seçimler siyaset ve ekonomik politikaları alanındaki belirsizliği uzatıyor" ifadelerini kullandı.
Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Türkiye için büyüme tahminini Şubat ayındaki depremin ekonomiye olan etkileri ve kredi koşullarında öngördüğü daralma nedeniyle yüzde 3'ten yüzde 2,5'e indirdi.
Yılın ilk çeyreğinde 4 milyar 503 milyon TL net kâr elde eden VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih: İlk çeyrek finansal sonuçlarımız da bankamızın güçlü konumunu bir kere daha ortaya koydu.
Küresel düzeyde otorite marka olmaya odaklanan Tezman Holding bünyesindeki Sel Sanayi markası Collasel, son 1 yılda gerçekleştirdiği atılımlara bir yenisini daha ekledi.
YSK Başkanı Yener, Cumhurbaşkanı Seçimi'nde adayların seçilme yeterliliğini kazanamadığını, 28 Mayıs Pazar günü ikinci tur seçimin yapılmasına karar verildiğini bildirdi.
Seçim sonuçları Meclis'e girecek 600 milletvekilini de ortaya çıkarttı. İşte resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul'un yeni milletvekilleri...
Seçim sonuçları Meclis'e girecek 600 milletvekilinin partilere göre dağılımını da ortaya çıkartacak. Peki, seçimde hangi parti kaç milletvekili çıkartıyor? İşte resmi olmayan sonuçlar...
AB Komisyonu'nun "Avrupa Ekonomik Tahminleri 2023 İlkbahar" raporu yayımlandı. Euro Bölgesi ekonomisinin 2023'te yüzde 1,1 büyüyeceği, enflasyonun yüzde 5,8 olacağı öngörüldü.
Türkiye'de 2008 yılında 4 kişi olan ortalama hane halkı büyüklüğü 2022 yılında 3,17 kişiye düştü. Yalnız yaşayan fertlerden oluşan tek kişilik hane halkı oranı 2022 yılında yüzde 19,4'e yükseldi.
Bütçe gelirleri nisanda 268 milyar lira, giderleri 400,4 milyar lira olarak hesaplandı. Bütçe nisanda 132,5 milyar lira, ocak-nisan döneminde 382,5 milyar lira açık verdi.