Coşkun Ulusoy'dan veda mektubu

Oyak'taki 16 yıllık görevinden istifa eden Coşkun Ulusoy, mesai arkadaşlarına bugün duygu dolu bir veda maili gönderdi.

12.05.2016 16:21:210
Paylaş Tweet Paylaş
Coşkun Ulusoy'dan veda mektubu
Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) Türk silahlı kuvvetleri mensuplarına emeklilik dönemlerinde daha iyi bir yaşam standardı sağlamak için kuruldu. Otomotivden çimentoya, bankacılıktan lojistik sektörüne kadar çok geniş bir alanda faaliyet gösteren OYAK’ın gelişim serüveni Dr. Coşkun Ulusoy’un genel müdür koltuğuna oturmasıyla değişti. Profesyonel yönetim anlayışı ve sahip olduğu vizyonla OYAK’ı kısa bir zaman dilimi içinde dünya devi haline getiren Dr. Coşkun Ulusoy görevini bugün resmen bıraktı. Ekonomiekibi.com’un haberine göre, Ulusoy, mesai arkadaşlarına bugün duygu dolu bir veda maili gönderdi.

**

Oyak Camiasının değerli mensupları, sevgili arkadaşlarım,

2000 yılında sizlerle birlikte yüksek hedeflere doğru uzun bir yolculuğa çıktık. Çeşitli zor zamanlardan, çok sıkıntılı, üzüntülü dönemlerden geçtik. Hedeflediğimiz noktalara, planlanan yurt dışı açılımlarımızı da tamamlayarak 2015 sonu itibarıyla hep beraber vardık diye düşünüyorum. Tabii ki, OYAK Grubu olarak önümüzde daha nice yüksek hedefler olacaktır. Sizlerin onlara da erişeceğinize inanıyorum. Bir müddettir ilgililere yaptığım beyanlar ve planlarım doğrultusunda, sizlerle birlikte olan yolculuğumu artık bu aşamada noktalama zamanımın geldiğine inanıyorum. Bugün itibarıyla, çok sevdiğim, uzun yıllarımı verdiğim, mensubu olmakla iftihar ettiğim OYAK’tan ayrılıyorum.

07 Mayıs 2016, Cumartesi günü yapılan Genel Kurul’da da vurguladığım üzere, 2015 yılında elde ettiğimiz toplam kazancımız ile, geçen yıllarda da olduğu gibi, Türkiye’nin en önde gelen Grubu olduk. Yatırım yaptığımız şirketlerin sayısı yıllar içinde 87’ye ulaştı. Grup olarak Türkiye’de vergi rekortmenleri olan, sektörlerinde önde gelen şirketlere yatırımlar yaptık, istihdam yarattık, ihracatta önlerde olduk.

Ülkemizde Hazine ve bankacılık sektörü dışında ilk adımı atan Grup olarak uluslararası firmalardan güzel reytingler aldık, ülkemizdeki en üst dereceleri yakaladık. 20 ülkede 12 farklı fonksiyonel para birimi ile faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Sizlerin özverili çalışmalarınızla kurumumuza hizmet ettik, Türkiye’ye hizmet ettik. Birlik ve beraberlik içinde, kurumsal yapımızla, etik anlayışımızla Türkiye’ye örnek olduk.

Bu uzun yolculukta önümüzü açan, Kurumumuza ve bana güvenen, destek olan üyelerimize, yıllar içinde beraber çalıştığım Temsilciler Kurullarının, Genel Kurulların, Yönetim Kurullarının, Denetim Kurullarının değerli üyelerine, Grup olarak birlikte iş yaptığımız, hayatlarına dokunduğumuz tüm paydaşlarımıza ve siz çalışma arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum, varsa hakkımı da helal ediyorum.

Sizlerle iftihar ediyor, bundan sonraki yaşamınızda ailelerinizle birlikte sağlık, afiyet, huzur ve başarılarınızın devamını diliyorum.

Görev alacak yeni Yönetim Kurulu Başkanımıza, Genel Müdür arkadaşıma birlik ve beraberlik içinde destek vererek OYAK’ı daha iyi noktalara taşıyacağınıza inanıyorum. Görevimi yerine getirmiş olduğum inancı içinde huzurlu bir kalple sizlere ‘Elveda’ diyorum. Aklım ve gönlüm sizlerle olacaktır.

En içten duygularımla,

Dr. Şerif Coşkun Ulusoy

Türkiye ve dünya ekonomisine yön veren gelişmeleri yorulmadan takip edebilmek için her yeni güne haber bültenimiz “Sabah Kahvesi” ile başlamak ister misiniz?


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yaz