Mobil Teknolojiler Günü, 17. kez kapılarını açıyor

Univera’nın düzenlediği Mobil Teknolojiler Günü, 4 Nisan’da gerçekleşecek. Bu yıl 17.'si düzenlenecek etkinliğin bu yılki özel konuşmacısı ise İnternet Ekipler Amiri Serdar Kuzuloğlu olacak.

12.02.2018 14:35:000
Paylaş Tweet Paylaş
Mobil Teknolojiler Günü, 17. kez kapılarını açıyor

Uzun yıllardır Kurumsal Teknoloji Çözümleri ile yüzlerce firmaya hizmet veren Univera, teknoloji trendlerini ve kurumlar için gelişen dijital dünyayı her yıl düzenlediği Mobil Teknolojiler Günü etkinliğinde katılımcılar ile paylaşıyor.

Bu yıl 17. Kez düzenlenecek olan Mobil Teknolojiler Günü’nde, Anadolu Motor ve Nestle’nin de aralarında yer aldığı farklı sektörlerde hizmet veren firmalar, dijital dönüşüm yolculuklarını aktaracak. Bitmeyen bir döngü olan dijital dönüşüm süreci, teknoloji gelişmeye devam ettiği sürece ilerleyecek. Univera da bu süreçte uzun yıllardır firmaların yanında yer alıyor. Geliştirdiği son çözümler ile de kurumların dijital dönüşüm yolculuğunda üretimden, satış sonrası hizmet yönetimine kadar uzanan iş süreçlerinde onlara hizmet veriyor.

Univera’nın uçtan uca çözüm sunan platformu Panorama ile dijitalleşen firmalardan biri olan Anadolu Motor da etkinlikte deneyimlerini paylaşacak firmalardan. Panorama ile gerçekleştirilen dijital yolculuğun aşamaları ve firmaya getirileri, etkinlikte katılımcılarla paylaşılacak.

Konuşmacı firmaların yanı sıra, etkinliğe renk katacak olan Serdar Kuzuloğlu, yıllardır biriktirdiği dijital tecrübe ve vizyoner konuşması ile konuklara bakış açılarını değiştirecek keyifli bir sunum yapacak.

Online kayıt ve etkinlikle ilgili detaylı bilgi için www.mobilteknolojilergunu.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Türkiye ve dünya ekonomisine yön veren gelişmeleri yorulmadan takip edebilmek için her yeni güne haber bültenimiz “Sabah Kahvesi” ile başlamak ister misiniz?


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yaz