Asya borsaları ABD ile Japonya arasında sağlanan anlaşmanın oluşturduğu iyimserliklerle otomotiv sektörü öncülüğünde yükseldi.
Black Sabbath’ın efsane solisti Ozzy Osbourne dün 76 yaşında yaşamını yitirdi. Geride ailesine büyük bir servet bıraktı.
Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,27 yükselişle 10.645,12 puandan başladı.
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), borsalar ve piyasa işleticilerinin çalışma esaslarında değişikliğe gitti.
Küresel piyasalar ticaret anlaşmalarından kaynaklanan iyimserlikle ilerliyor
Finansal kesim dışındaki firmaların net döviz açığı, Mayıs ayında 176 milyar 233 milyon dolar oldu.
Hindistan ayında meydana gelen ve son otuz yılın en büyük havacılık felaketi olarak kayıtlara geçen Air India kazasına ilişkin diğer bir rapor tartışmaları daha da alevlendirecek.
Ashdod ve Ramat Negev Doğalgaz Santralleri'ndeki hisselerini geçen yıl devreden Zorlu Enerji, Mart ayında başlattığı Dorad Energy'deki yüzde 25 payının satış sürecini de tamamladı.
Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'deki Saadiyat Kültür Bölgesi, dünyanın önde gelen sanat ve kültür merkezlerinden biri olmaya hazırlanıyor.
Uzmanlar, yapay zeka devrimi ve Donald Trump'ın ikinci başkanlık yönetimi döneminde Nvidia'nın CEO'su Jensen Huang'ın siyasi itibarının Apple'ın CEO'su Tim Cook'u geride bıraktığını söylüyor.
Yaz mevsiminin gelmesiyle tatil sezonunun en hareketli günleri yaşanırken, tatile hazırlanan vatandaşların yaptığı alışverişler e-ticarette iki kata varan artışların yaşanmasını sağladı.
Türkiye'den yılın ilk yarısında 77 ülkeye 6 milyar 318 milyon 306 bin dolarlık binek otomobil satıldı.
Trump Media şirketi, yaklaşık 2 milyar dolarlık Bitcoin ve ilgili varlıkları elinde bulundurduğunu duyurdu.
TOKİ, 36 ilde 245 arsayı 4 Ağustos 2025 tarihinde açık artırma yöntemiyle satacak. Peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanacak.
Avrupa’nın kripto varlık borsalarından WhiteBIT, Türkiye Genel Müdürlüğü görevine Onur Turan’ı getirdiğini duyurdu.