Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Türkiye için 2025 ekonomik büyüme tahminini değiştirmedi, 2026 için yüzde 3,5 büyüme öngördü.
ABD Başkanı Donald Trump, Avrupa Birliği'ne (AB) yönelik gümrük vergilerini yakında açıklayacaklarını belirterek, yüzde 25 tarife uygulamaya karar verdiklerini bildirdi.
Sanayi ve ticarete ilişkin bazı düzenlemeleri ve yeni uygulamaları da içeren kanun Resmi Gazete'de yayımlandı.
Trump’ın tarifelerle ilgili mesajları ticaret savaşlarının derinleşebileceğine dair endişeleri canlı tutmaya devam ediyor.
Tahsildar, Fibabanka ve Ödeal’ın iş birliği kapsamında, Tahsildar kullanıcıları Ödeal’ın ’0’ (Sıfır) komisyonlu Ödeal Kart ürününden faydalanarak ertesi gün kesintisiz ödeme alabilecek.
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: Rus ve ABD heyetleri 27 Şubat’ta İstanbul’da bir araya gelecek.
Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdürü Yağmur Yaşar, yeni AVM projelerinin yolda olduğunu belirterek; 'Yatırım varlıklarının düzeltilmiş toplam değeri 123 milyar liraya ulaştı' dedi.
Türkiye Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Tuba Buldu, odak noktaları olan tamamlayıcı sağlık sigortalarını stratejik bir şekilde konumlandırarak 500 bin yeni sigortalı kazandıklarını söyledi.
Bitlo, kripto para dünyasında kendine sağlam bir yer edinmişken, şimdi de kendi token’ı olan Bitlo Token (BTL) ile kullanıcılarına daha fazla fırsat sunmayı hedefliyor.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), gelecek bir hafta boyunca büyüme, işsizlik, enflasyon ve dış ticaret gibi kritik verileri kamuoyuna duyuracak.
Emlak Konut GYO'nun 18 Şubat'ta başlattığı ve 4 bin 500 konutu kapsayan "Kazançlı Yatırım Kampanyası" kapsamında ilk bir haftada 1623 konutun satıldığı açıklandı.
Tekfen Holding (TKFEN) bugün (26 Şubat) Tekfen İnşaat’ın Rusya projesi ve hak talebi davasına ilişkin KAP'a açıklama bulundu.
Rus otomobil üreticisi AvtoVAZ: Ukrayna savaşının ardından Rusya'daki faaliyetlerini sonlandıran Renault dönmek isterse en az 1,3 milyar dolar ödemesi gerekiyor.
Enerji şirketi bp, Kerkük'teki petrol sahası yatırımları için Irak hükümetiyle anlaşmaya vardı. Bp, operatördeki hisselerini elinde tutmak için bağımsız bir anonim ortak girişim kurmayı planlıyor.
Altın kart, ABD'de istihdam yaratacak yabancı yatırımcılara oturma izni ve vatandaşlığa giden yolu açacak.