Makro ve mikro belirsizlikler tüm sektörleri olumsuz etkilerken bunlardan kaynaklı tehditler iş dünyası için büyük endişe kaynağı...
Dr. Mahfi Eğilmez, “TCMB faizi biraz daha da artırırsa dolar/TL 25,00’lere kadar da gerileyebilir. Buna hazır olmamızda fayda var. Kurun daha yukarı gitmesini hükümet de istemiyor" dedi.
Peker Holding'in iştiraki Pek Automotive'in Slovenya'nın Logatec kentindeki yeni yönetim merkezi ve fabrikası açıldı. Fabrikada elektrikli insansız tarım aracı üretilecek.
Çimsa, İspanya'nın Valensiya şehrinde satın aldığı Buñol fabrikasında 4.2 milyon Euro yatırımla kurduğu güneş enerjisi santralini taahhüt edilen sürede devreye aldı.
Çin (Taiyuan) - Türkiye Uluslararası İşbirliği Tanıtım Konferansı İstanbul’da düzenlendi. Konferans iki ülke arasındaki kültürel ve ekonomik iş birliğini daha da yoğunlaştırmayı amaçlıyor.
Şimşek, "Birileri size çok yüksek getiri vadediyorsa, mutlaka o son derece riskli bir faaliyettir, uyarı açısından söylüyorum, gelin SPK Finansal Okuryazarlık Platformu'na eğitim alın" dedi.
Kripto para piyasasında gözler, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC) spot Ethereum borsa yatırım fonu (ETF) başvurularına ilişkin vereceği karara çevrildi.
İşini belli bir yere bağlı kalmadan uzaktan yapan ve dünyada Kovid-19 ile sayıları 40 milyonu aşan "dijital göçebeler" ülkeler için önemli bir gelir kapısı olarak görülüyor.
Özyaşar Tel ve Galvanizleme Sanayi AŞ halka arzında talep toplama 23-24 Mayıs'ta gerçekleşecek.
İngiltere Ulusal İstatistik Ofisi'nin (ONS) açıkladığı verilere göre, ülkede enflasyon marttaki yüzde 3,1 seviyesinden nisanda yüzde 2,3'e geriledi.
AMB Başkanı Lagarde, tüketici fiyatlarındaki hızlı artışın artık büyük ölçüde kontrol altına alınmasıyla gelecek ay faiz indiriminin muhtemel olduğunu belirtti.
Fed'in, geçen yıl ekim ayında gerçekleştirdiği anketin sonucunda hazırlanan "ABD Hanehalkı Ekonomik Refahı" raporu açıklandı.
Yapay zeka teknolojisi alanında öne çıkan şirketlerin başında gelen Nvidia'nın, açıklaması beklenen finansal sonuçları yatırımcıların odağına yerleşti.
Koç Holding: (Yapı Kredi'ye ilişkin haberler) Medyada farklı haber ve yorumlar ile yatırımcı soruları devam etmiş olup, bu haberlerde işlemin detaylarına ilişkin bilgiler gerçeği yansıtmamaktadır.
Çin'e ziyarette bulunan Bakan Bayraktar; 'Çinli şirket (SPIC) ile Trakya projesi için uzun yıllardır görüşmelerimiz devam ediyor. Pandemi bizi yavaşlattı ama şimdi bu sürece hız verdik' dedi.