SASA’nın, Adana’nın Yumurtalık ilçesinde kurmayı planladığı ve Türkiye’nin yılda 25 milyar dolarlık petrokimya ithalatını azaltmayı hedefleyen petrokimya tesisine ilişkin çalışmalar sürüyor.
Boyner Grup ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye iş birliğinde hayata geçirilen SheLab projesinin ilham verici konuşma serisi SheTalks’un ilk buluşması İstanbul’da gerçekleştirildi.
MediaMarkt Türkiye CEO’su Hulusi Acar, “MediaMarkt Türkiye olarak perakendenin dönüşümüne liderlik ederken Türkiye’nin geleceğine de yatırım yapmaya devam edeceğiz” dedi.
CCN Holding öncülüğünde, CIFE Avrupa Enstitüsü, İbrahim Çeçen Vakfı ve Katalist iş birliği ile düzenlenen Weshape Girişimcilik Programı’nda kazanan genç girişimciler belli oldu.
Borsa İstanbul'da bugünkü işlemlerin takası 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla çarşamba günü yapılacak.
Yılın ilk 4 ayında gerçekleşen konut satışları 2024'ün aynı dönemine göre yüzde 27,9 artarak 454 bin 145'e yükselirken, bu veri tüm zamanların en yüksek ocak-nisan rakamı olarak kayıtlara geçti.
Trafiğe kayıtlı araç sayısında, Nisan 2025'te bir önceki aya göre ise yüzde 1,9 azalış gerçekleşti. Toplam araç sayısı ise geçen yıla göre yüzde 8,2 artışla 31 milyon 976 bin 478'e yükseldi.
Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Mayıs ayına ilişkin "Piyasa Katılımcıları Anketi" sonuçlarını açıkladı.
Ülke genelinde konut satışları, nisanda geçen yılın aynı ayına göre yüzde 56,6 arttı. Türkiye'de nisanda 118 bin 359 konut satıldı.
TÜİK, ocak-mart dönemi iş gücü istatistiklerini açıkladı. Bu dönemde işsiz sayısı, 2 milyon 884 bin kişi olarak belirlendi.
QNB Finansbank Kristal Kule, Sabancı Center, Yapı Kredi Bankası Genel Müdürlük Binası gibi projelerle kentsel hafızada iz bırakan Koray Group, 70. kuruluş yıl dönümünü kutladı.
ABD'de eski FBI Direktörü James Comey'nin Instagram'dan yaptığı bir paylaşım ülkeyi karıştırdı. ABD yetkilileri şimdi eski FBI başkanı Comey'nin Trump hakkındaki '8647' paylaşımını araştırıyor.
Coinbase, müşteri verilerini çalan hackerların 20 milyon dolar fidye istediğini açıkladı. Fidyeyi ödemeyen şirket, olayın soruşturulması için kolluk kuvvetleriyle işbirliği yaptığını bildirdi.
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), haftalık bültenine göre 8 borçlanma aracı ihraç başvurusuna da onay veren kurul, 27 internet sitesine erişim engeli kararı aldı.
ABD ile Çin arasında sağlanan geçici tarife uzlaşısı ve jeopolitik gerilimlerin azalmasıyla oluşan iyimser havanın, yerini endişelere bıraktığı gözleniyor...