Türkiye'de işsizlik oranı, eylülde bir önceki aya göre 0,1 puanlık azalışla yüzde 9,1'e geriledi. Genç işsizlik oranı 0,2 puan azalışla yüzde 16,7'ye indi.
İnşaat maliyet endeksi, eylülde aylık bazda yüzde 2,46, yıllık bazda yüzde 67,93 artış gösterdi.
Sanayi üretim endeksi, eylülde aylık bazda yüzde 0,1 azaldı, yıllık bazda yüzde 4 artış gösterdi.
VakıfBank'ın nakdi ve gayri nakdi krediler yoluyla Türkiye ekonomisine sağladığı finansman desteği, yıllık bazda yüzde 70 artarak 1,8 trilyon liraya ulaştı.
Ülker, 2023 yılının dokuz aylık döneminde hem Türkiye hem de ihracat ve yurt dışı operasyonlarıyla büyümeye devam ederken, cirosunu 32 milyar liraya ulaştırdı.
Yılın ilk 9 ayında 550 yeni mağaza açan ŞOK Marketler, 30 Eylül 2023 itibarıyla Türkiye’nin 81 ilinde 47 bini aşkın çalışanı ile 10 bin 601 mağazada hizmet veriyor.
Toyota'nın Türkiye’deki fabrikasında üretilen ve tamamen yenilenen C-SUV modeli C-HR Hybrid, Passion, Passion X-Sport ve Passion X-Style adlı 3 farklı premium donanım seçeneğiyle satılıyor.
Powell: Politikayı daha da sıkılaştırmak gerekirse tereddüt etmeyeceğiz...
ABD'nin Çin'den ayrışma gibi bir arzusu olmadığını yineleyen Yellen, "Ekonomilerimizin tamamen ayrışması, hem ülkelerimiz hem de dünya için ekonomik açıdan felaket olur" uyarısı yaptı.
Turkcell'in teknolojik ilerleme ve inovasyon odağını güçlendirmek, organizasyonda çeviklik ve yalınlık sağlamak amacıyla birtakım organizasyon değişiklikleri yapıldı.
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yılında sevgi ve minnetle anıyoruz...
Avrupa borsalarında dün yükseliş eğilimi öne çıkarken, bugün İngiltere'de açıklanacak verilerin ekonomideki gidişata ilişkin önemli sinyaller vermesi bekleniyor.
Japon otomobil devi Mazda, Türkiye'deki satışlarını belirsiz bir süreliğine durdurdu. Açıklamaya göre yedek parça tedariği devam edecek.
2023 yılının ilk 9 ayına ilişkin finansal sonuçlarını açıklayan Sabancı Holding, sürdürülebilirlik ve dijitalleşme odağıyla iş kollarında hızlı büyümesini sürdürüyor.
Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği (GİGDER), 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yeni Yönetim Kurulu Başkanı’nı belirledi.