Erdemoğlu Holding, hakim ortağı olduğu SASA Polyester'in sermaye artırımı için ihraç edeceği borsada işlem görebilir nitelikteki yeni payların tamamını satın alacak.
Analistler, ekonomi yönetiminin attığı adımların piyasalar tarafından olumlu karşılandığını belirtti.
Bank of America yıl sonunda dolar/TL'nin 38 seviyesinde olmasını bekliyor.
Oyak Çimento'nun sermaye artırımı kararı belli oldu. Oyak Çimento Fabrikaları A.Ş. yönetim kurulu bedelsiz sermaye artırımı (yüzde 289,99999) kararı aldı.
Borçlar Kanunu ve Türk Ticaret Kanunu kapsamında faiz oranı artırıldı. Cumhurbaşkanı'nın, oranı aylık olarak belirlemeye, yüzde 10'na kadar indirmeye veya bir katına kadar artırmaya yetkisi bulunuyor.
Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Kararları ile Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığının tebliği, Resmi Gazete'de yayımlandı.
Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde'ın yapacağı konuşma yatırımcıların odağına yerleşti.
Bu yıl ekonominin soğutulmasına yönelik çalışmalarla yılın ikinci yarısının zor geçeceği tahmin ediliyor. İş insanları da nasıl hareket edeceğini belirlemeye çalışıyor...
Yurt dışı yerleşiklerin mart sonu itibarıyla yabancı para mevduatı yüzde 3,2 azalırken, TL mevduatı da yüzde 10,2 arttı.
VARTA Pilleri Türkiye doğaya karşı sorumluluk bilinciyle hareket ediyor ve sürdürülebilirlik kapsamında faaliyetlerini genişletiyor.
Mehmet Şimşek, kira artışında yüzde 25 sınırına ilişkin, "Devam etmesi için bir sebep görmüyorum, etmemesi gerektiğini düşünüyorum. Devam etmesi yönünde de yapılan bir çalışma yok" dedi.
Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği A.Ş. halka arzı için geçen hafta talep toplanmıştı. Hareket Proje Taşımacılığı halka arzına ilişkin kesin rakamlar bugün açıklandı.
Sabancı Holding'in KAP'a yaptığı açıklamaya göre Cuma günü devreye alınan santralin inşaatı için bankalardan alınan krediler de uzun vadeli proje finansman kredisine dönüştürüldü.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Mart 2024 dönemine ilişkin Uluslararası Yatırım Pozisyonu (UYP) verilerini açıkladı. Net uluslararası yatırım pozisyonu açığı Mart'ta arttı.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), nisan ayına ilişkin YD-ÜFE verilerini açıkladı. Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi (YD-ÜFE), nisanda aylık bazda yüzde 1,37, yıllık bazda yüzde 65,53 artış gösterdi.