TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan, kuyumculuk sektörü temsilcileri ile bir araya geldi...
Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı ve eşi Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı bir deniz kazası geçirmişti. Doğan Holding'ten bugün yeni bir açıklama geldi.
Makroekonomik verilerin ABD ekonomisinin gidişatına ilişkin karışık sinyaller vermesi nedeniyle karışık seyir izlenen uluslararası piyasalarda gözler gelecek hafta açıklanacak veri gündemine döndü...
BDDK'nın internet sitesinden yapılan açıklamada, Banka Kartları ve Kredi Kartları Hakkındaki Yönetmelikte yapılan değişikliklere ilişkin bilgilendirme yapıldı.
Uygun olması halinde faiz oranlarını daha da artırmaya hazırız. Sürdürülebilir enflasyon hedefimize doğru ilerleyeceğimizden emin olana kadar politikamızı kısıtlayıcı bir seviyede tutma niyetindeyiz.
Kolaylaştırılmış usulde iştirak yoluyla kısmi bölünme metoduyla gerçekleştirilecek yeni yapılanma nedeniyle banka sermayesinde, finansallarında ve hissedarlık yapısında bir değişiklik oluşmayacak.
Yatırım fonları bu hafta yüzde 0,10 kazanırken, bireysel emeklilik fonları yüzde 0,77 değer kaybetti...
Tüketicilerin, ikinci ve sonrası konut alımında kendisinin, eşinin veya 18 yaş altındaki çocuklarının en az bir konutunun olması halinde konut kredi değer oranı yüzde 75 daraltılacak.
Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, yeni ekonomi yönetiminin kırılganlıkların farkında olduğunu ve bunları en iyi şekilde yönetmeye çalıştığını belirtti.
Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı ve eşi Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, deniz kazası geçirdi. Doğan Holding ve Esas Holding'ten konuya ilişkin açıklama geldi.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ağustos ayına ilişkin hizmet, perakende ticaret ve inşaat güven endekslerini açıkladı. Güven endeksi ağustosta hizmet, perakende ticaret ve inşaat sektörlerinde düştü.
Merkez Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, imalat sanayisinde faaliyet gösteren 1.734 iş yeri tarafından ağustos ayı İktisadi Yönelim Anketi'ne verilen yanıtlar toplulaştırılarak değerlendirildi.
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek; "Kredi garanti sistemi kapsamında KOBİ'lerin kullanılabileceği kredi garanti limitlerini artırıyoruz. Böylece finansmana erişim imkanlarını yükseltmiş olacağız" dedi.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 3 ödeme hizmetleri şirketinin faaliyet izni kapsamının genişletilmesine karar verdi.
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Ebebek Mağazacılık AŞ'nin (ebebek) halka arzını onayladı.