Pakette 12 ay ödemesiz toplam 48 ay vadeli finansman sağlanacak. Kişi başı 1 milyon 250 bin TL'ye kadar finansman imkanı sunulacak.
Daha önce bu kalemde kaydedilen en yüksek tutar, 2008 mali krizinde 111 milyar dolar olmuştu. Bir önceki hafta bankalar, Fed'e aynı kalemde 4,6 milyar dolar borçlanmıştı.
Ön sipariş süreci başlayan Türkiye'nin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı Togg T10X için ilk 4 saatte 7 bin 734 ön sipariş verildi.
ABD ve Avrupa'da bankacılık krizine yönelik atılan adımlar piyasalarda risk iştahını güçlendirirken, ABD'de para politikasına ilişkin belirsizliklerin sınırlı da olsa azaldığı görülüyor.
Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde, enflasyonun çok uzun süre yüksek kalmasının tahmin edildiğini, bu nedenle de Banka'nın faiz artış kararı aldığını belirtti.
Türkiye'nin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı Togg T10X için ön siparişler çekilişle belirlenecek.
Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu, Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hattı'ndaki çalışmalarda sona yaklaşıldığını, hattın yakın zamanda vatandaşların hizmetine sunulacağını bildirdi.
Credit Suisse hisseleri, İsviçre Merkez Bankası'nın likidite desteğinin etkisiyle güne yüzde 40'a yakın yükselişle başladı.
Ticaret Bakanlığına ulaşan şikayetlerde ikinci sırada "ayıplı mal ve hizmetler", üçüncü sırada "ticari reklam ve ilanlar ile haksız ticari uygulamalar" yer aldı.
Yurt dışında ve yurt içinde bulunan bazı varlıklarını vergi incelemesi olmadan kayıtlara almak isteyen gerçek ve tüzel kişiler için başvuru süresi de bu ayın sonunda bitecek.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından Ocak 2023 dönemine ait özel sektörün yurt dışından sağladığı kredi borcu gelişmeleri yayımlandı.
İnşaat demiri üretici ve ithalatçıları, 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren güvenlikli etiket veya güvenlikli işareti olmayan inşaat demirlerinin satışını yapamayacak
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 5 bin sözleşmeli personel alınacağını bildirdi.
Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili kurulan Meclis Araştırması Komisyonuna üye seçimine dair karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.
100 yıl öncesinde İzmir'e miras kalan İktisat Kongresi'nden tam 100 yıl sonra, İzmir Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği "İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi" başladı.