Zeytinyağı ve kültürü “Kuşaklar Boyu Yaşasın Diye” Komili’nin katkılarıyla hazırlanan Sunay Akın ile Bilginin Işığında: Ayvalık belgeselinin ilk gösterimi gerçekleştirildi.
Küresel pay piyasaları, artan enflasyon endişesiyle karışık bir seyir izlerken, gelecek hafta yurt içinde Merkez Bankası’nın politika faizi kararı bekleniyor.
Dijital dönüşüm hedefi doğrultusunda e-Devlet üzerindeki uygulamalarını artıran SGK, bu yıl 3 yeni hizmeti daha devreye alacak.
Vestel, Metaverse’de sanal showroom projesini başlattı. Bu yeni dijital evrende yaratılacak 3 boyutlu çözümlerle ürünleri deneyimlemek, bilgi almak ve alışveriş yapmak mümkün olacak.
Bu hafta, yatırım araçlarından borsa ve altın kazandırırken, döviz kaybettirdi.
Fitch Ratings, Türkiye’nin kredi notunu 'BB-'den 'B+'ya indirdi, görünümünü ise 'negatif' olarak teyit etti.
Honda 2021 mali yılı net kar beklentisini yukarı yönlü revize etti.
ABD, Afganistan'ın dondurulan 7 milyar dolarını Afgan halkı ile 11 Eylül kurbanlarına bölüştürecek.
FIM Partners Baş Yatırım Danışmanı Balcells: Türk ekonomisinin dayanıklılığı en kötü korkuları bile boşa çıkardı.
Jeopolitik riskler ve sıkı arz piyasası, petrol fiyatlarını 7 yılın zirvesine taşıdı.
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “Haziran 2023’te seçimlere giderken enflasyonda tek haneli rakamları göreceğiz” dedi.
Delikatessa CEO’su Şahin Karaaslan, Almanya gıda pazarında ve Avrupa etnik perakende pazarında 250’ye yakın gıda ürünüyle milyonlarca Euro’luk ciro yaratıyor.
Ekonomide gözler Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati tarafından "Türkiye Ekonomi Modeli" çerçevesinde yarın açıklanacak destek, tedbir ve teşvik paketine çevrildi.
Toyota Türkiye, hizmet aldığı ajanslar ve diğer kuruluşlarla birlikte her yıl gerçekleştirdiği toplantısını metaverse platformunda yaptı.
Yıldız Teknik Üniversitesi’nin yenilikçi girişimcilere destek vermek amacıyla kurduğu teknopark, 18 ay devam edecek Gamesup projesini başlattı.