Ticaret Bakanı Mehmet Muş, KDV indirimini yansıtmayanlara en ağır yaptırımları uygulayacaklarını açıkladı.
İspanya'da enflasyon, martta yıllık bazda yüzde 9,8 ile son 37 yılın en yüksek seviyesine çıktı.
Almanya Ekonomi ve İklimi Koruma Bakanı Habeck: "AB ülkelerinin, Rus gazının kesilmesi ihtimaline karşı birlikte hareket etmesi gerekiyor. Almanya'nın doğal gaz depoları yüzde 25 kapasiteyle dolu."
Rusya'nın Avrupa'ya ihracatı 1-22 Mart arasında günlük 280 bin varil azalarak 1,3 milyon varile gerilerken, Asya'ya ihracatı günlük 220 bin varil arttı
Türkiye'de toplam sera gazı emisyonu 2020'de bir önceki yıla göre yüzde 3,1 artarak 523,9 milyon ton karbondioksit (CO2) eşdeğeri oldu.
Türkiye’de e-ticaret ekosisteminin bir araya geldiği en büyük buluşma olan World Ecom Etkinliği Antalya’da başladı. Zirve, 35 ülkeden 1500 kişiyi bir araya getirdi.
Türkiye’nin ilk çizgi film deneyim alanı olan Kral Şakir Macera Dünyası’nın ilki Ankara’da açıldı.
Multinet Up gurubunun CEO’su ve gruba bağlı iştiraklerin Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmakta olan Demirhan Şener, 31 Mart 2022 itibarıyla görevinden ayrılıyor.
Ekonomik güven endeksi martta aylık bazda yüzde 2,5 azalarak 95,7 oldu.
DRD Filo Kiralama’ya yeni genel müdür ataması yapıldı. Yeni isim bankacılık kökenli.
Doğan Holding, yatırım stratejisi paralelinde sanayi ve teknoloji şirketi Karel’e ortak oluyor.
Savaşın 34. gününde açıklama yapan Zelenskiy, Ukraynalı ve Rus müzakere heyetlerinin İstanbul Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde bir araya gelmesini değerlendirdi.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, enerji hammaddelerindeki maliyet artışının faturalara yansıtılmasını engelleyecek elektrik üretim santralleri için azami uzlaştırma fiyatlarını belirledi.
İstanbul'da gerçekleşen müzakerelere dair olumlu haberlerle birlikte bugün, ABD'de büyüme ve Almanya'da enflasyon başta olmak üzere yoğun veri gündemi takip edilecek.
İngiltere'de hükumet, Rusya'ya uygulanan yaptırımlar kapsamında ilk kez bir Rus oligarkın süper yatına el konulduğunu duyurdu.