Pandemi sonrasında pek çok şirket yetenek havuzlarını yeni becerilerle geliştirmeye odaklanıyor. Geleceğin yetenekleri için yarışan şirketlerin beceri geliştirme yatırımları da artıyor...
TCMB Başkanı Kavcıoğlu, “Sıkı parasal duruş; enflasyon beklentileri, fiyatlama davranışları ve finansal piyasa gelişmelerinde dışsal ve geçici oynaklıklara karşı bir tampon işlevi görecek” dedi.
Dolar/TL kuru bir önceki zirve olan 8,5793'ü geçerek tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Hepsiburada.com’un yurtdışında olası halka arzına onay verdi.
Ekonomik güven endeksi mayısta aylık bazda yüzde 1,3 azalarak 92,6 değerine düştü.
Yurtiçi piyasalar Türkiye'nin 2021 yılı ilk çeyrek büyümesine ilişkin pozitif beklentiler paylaşırken, Morgan Stanley büyümenin yavaşlayacağını öngördü.
Küresel piyasalar yoğun veri gündemine odaklanırken, yurt içinde uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's'un Türkiye değerlendirmesi bekleniyor.
Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği’nin 21. Olağan Genel Kurulu nedeniyle çevrim içi düzenlenen toplantıya katılan Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergun, şirketlere çağrı yaptı.
Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edildi.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yurt dışından Türkiye'ye seyahatlerde PCR testi konusunu pazartesi günü netleştireceklerini söyledi.
Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, "Driventure ile yatırım yapacağımız girişimlerin sadece büyümelerini değil, bizimle birlikte yenilikçi projeleri hayata geçirmelerini hedefliyoruz" dedi.
Bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 10 milyar 906 milyon lira artarak 3 trilyon 795 milyar 969 milyon liraya yükseldi.
TURYİD Başkanı Kaya Demirer, restoranların açık alanlarda saat 24:00’a kadar hizmet verebileceği duyumunu aldıklarını, 1 Haziran’dan itibaren hafta sonu yasağının da kalkmasını beklediklerini söyledi.
letgo oto+ İstanbul’daki ikinci araba alım merkezini Pendik’te hizmete açtı. letgo Genel Müdürü Onur Kavak, araba almayı internetten kıyafet almak kadar kolay hale getireceğiz’ dedi.
ETİK Başkan Yardımcısı Orhan Belge, "Çalan telefonlarımıza baktığımızda sezon için umutlarımız yüksek. Almanya, Hollanda, Belçika ve Çin'den de ciddi anlamda rezervasyonlarımız var" dedi.