Türkiye Finans'tan tanışma kampanyası!

Türkiye Finans, ihtiyaç veya taşıt finansmanını ilk defa kullanacak herkese tüm vadelerde sabit ve avantajlı kar oranı sunarken, tahsis ücretini de kaldırdı.

26.05.2015 09:52:580
Paylaş Tweet Paylaş
Türkiye Finans'tan tanışma kampanyası!
Türkiye Finans, ihtiyaç ve taşıt finansmanında kampanya başlattı. Türkiye Finans, ihtiyaç veya taşıt finansmanını ilk defa kullanacak herkese tüm vadelerde sabit ve avantajlı kar oranı sunarken, tahsis ücretini de kaldırdı.

29 MAYIS'TA SON BULACAK

Katılım bankası Türkiye Finans, ilk defa ihtiyaç ve taşıt finansmanı kullanacak  müşterilerine ‘Hoşgeldin’ hediyesi olarak avantajlı kar oranları sunuyor. “İhtiyaç ve Taşıt Finansmanı Tanışma Kampanyası” kapsamında ilk defa Türkiye Finans’tan finansman kullananlar tahsis ücreti de ödemeyecek. 21 Nisan’da başlayan ve 29 Mayıs 2015 tarihine kadar devam edecek kampanyaya göre ihtiyaç finansmanında 36 aya kadar tüm vadelerde aylık yüzde 1.09, taşıtta ise 48 aya kadar tüm vadelerde aylık yüzde 1.07 kar oranı uygulanacak. 

Kampanyanın detayları hakkında bilgi veren Türkiye Finans Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Semih Alşar, “Hedefimiz, ürün ve hizmetlerimiz ile her alanda müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak ve bugüne kadar bireysel finansman imkanlarımızdan yararlanan yaklaşık 300 bin müşterimize, yeni müşterileri de dahil ederek finansman kolaylığımızdan herkesin yararlanabilmesini sağlamaktır. Bu kampanyadan hali hazırda müşterimiz olsun veya olmasın herkes yararlanabilir. İhtiyaç finansmanı kullanacak müşterilerin daha önceden bankamızdan ihtiyaç finansmanı kullanmamış olması gerekiyor. Aynı şekilde taşıt finansmanı kullanacak müşterilerin de daha önceden bankamızdan taşıt finansmanı kullanmamış olması şart” diye konuştu.

Türkiye ve dünya ekonomisine yön veren gelişmeleri yorulmadan takip edebilmek için her yeni güne haber bültenimiz “Sabah Kahvesi” ile başlamak ister misiniz?


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yaz