MAİS Genel Müdürü Berk Çağdaş: Bu yıl otomotiv sektörünün yaklaşık 1 milyon 200 bin adette bir seviyeye ulaşabileceğini hatta bunu da geçebileceğine inanıyorum.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), aralık ayına ilişkin Finansal Hizmetler İstatistikleri ve Finansal Hizmetler Güven Endeksi'ni açıkladı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması: Yeni asgari ücreti için 4'üncü toplantıyı perşembe ya da cuma yapacağız.
Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı ihalesinde Koç Holding'in bağlı ortaklığı Tek-Art'ın imzaya çağrıldığı bildirildi.
Avrupa borsalarında dün İngiltere hariç negatif bir seyir izlenirken, bugün yarım gün, yarın ise tam gün piyasalar kapalı olacak.
Yapı Merkesi YK Başkanı Mustafa Başar Arıoğlu "Evrensel bir şirket olma hedefimiz doğrultusunda, sürdürülebilirlik ilkelerine bağlı kalarak çevreye ve ekonomiye değer katmaya devam edeceğiz" dedi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, ticari kredilere yönelik kısıtlamaların kaldırılması gerektiğini bildirdi.
Sağlıklı yaşam markası TheLifeCo, 20. yılında Mısır ve Karayipler’de açacağı yeni merkezlerle global ağını genişletiyor.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Turistik Doğu Ekspresi'ni uğurlarken; "Bugün başlayan yeni sezonda 60 sefer gerçekleştireceğiz, yaklaşık 10 bin 500 seyahat tutkununa hizmet vereceğiz" dedi.
Emlak Konut Asansör (EKA) Genel Müdürü Kurtuluş Erdem Bayraktar, üretimini gerçekleştirdikleri 750 asansörün deprem konutlarında hizmet verdiğini, bölgedeki montaj çalışmalarının sürdüğünü söyledi.
İklim değişikliği, seller, kuraklık ve biyolojik çeşitlilikte azalma…
Türkiye’nin ilk çelik termos üreticisi Termosan, Çinli Zhejiyang Yongheng HouseHold ile ortaklık yaparak Şanlıurfa’da günlük 40 bin termos kapasiteli yeni bir tesis kuruyor.
Fitch Ratings, Trump'ın uygulamayı planladığı tarifeler ve bunlardan etkilenen ülkelerin olası karşı adımları nedeniyle azalan talebin küresel emtia piyasaları için en önemli risk olduğunu bildirdi.
Maliye, kayıt dışı mal sevkiyatlarının peşine düştü. Başkanlık, ayrıca sosyete pazarları olarak bilinen satış noktalarında mükellef dahi olmadan ticaret yapan birçok işletmeyi tespit etti.
Ticaret Bakanlığı'nca kesilen idari para cezaları, 1 Ocak'tan itibaren artırılarak uygulanacak. Fahiş fiyat artışı yapan işletmelere 1 milyon 439 bin 300 liraya kadar idari para cezası verilecek.