Arena Finans Faktoring, faaliyetlerine Tera Finans Faktoring adıyla devam edeceğini duyurdu. Şirket, yeni ismiyle sektördeki konumunu daha da güçlendirmeyi hedefliyor.
Birleşim Grup Enerji YK Başkanı Altan: "Borsa İstanbul'a kote olarak attığımız yeni adımla halka arzdan elde edeceğimiz gelirin önemli bir kısmını enerji sektöründe yatırım yaparak değerlendireceğiz"
Hepsiburada’nın Deprem Bölgesine Ticaret ve Teknoloji Gücü programındaki desteklerle 6 binden fazla yeni işletme e-ticarete başladı, bölgeden e-ticaret yapan aktif işletme sayısı 10 bini aştı.
Wyndham’ın Avrupa, Orta Doğu, Avrasya ve Afrika’daki (EMEA) kurumsal ekiplerinin üyeleri İstanbul’da düzenlenen zirvede bir araya geldi, şirket büyüme vizyonunu ortaya koydu.
Türkiye Tasarım Vakfı tarafından yürütülen “Hatay Yeniden Canlanıyor” projesi, sadece bir yeniden inşa süreci değil, kültürel mirası koruyan bir şehir modeli sunuyor.
Euro Bölgesi'nde ekonomik aktivite ocak ayında artış gösterdi.
6 Şubat 2023 tarihli depremlerin ardından uluslararası finans kuruluşları da deprem bölgesine yönelik projeleri destekleme kararı alırken, sağlanan destekler bölgenin kalkınması için kullanılıyor.
Dünya Bankası Grubu, depremden etkilenen 55 binden fazla KOBİ için finansmana erişim imkanı oluştururken, 39 bin 680 KOBİ'ye destek sağladı.
Beyaz Saray Yapay Zeka ve Kripto Çarı David Sacks, kripto para birimleriyle ilgili çalışma grubunun ele alacağı ilk konulardan birinin Bitcoin rezervinin fizibilitesi olacağını bildirdi.
Uluslararası Para Fonu (IMF) ABD, Çin, Kanada ve Meksika'yı anlaşmazlıkları çözmeye ve ticareti mümkün kılmaya çağırdı.
Merkez Bankası: Sağlık hizmetlerinde, özel sektördeki tarife artışları yanında SGK Sağlık Uygulamaları Tebliği'ndeki (SUT) muayene katılım payı artışlarının da etkisi belirgin olmuştur.
ABD'nin gümrük vergilerine ilişkin haber akışı fiyatlamaları zorlaştırmaya devam ederken, küresel piyasalarda bugün açıklanacak yoğun veri gündemi öncesinde karışık bir seyir izleniyor.
Rekabet Kurumu’ndan alınan onayla TİMS GROUP faaliyetlerini genişletiyor. Ünlü yapımcı Timur Savcı, Yargıcı’nın %100 hissesini satın aldı.
BCC Catering Genel Müdürü Vedat Uluğ, kadın çalışan dostu bir şirket olarak bine yakın kadına istihdam sağladıklarını söyledi ve 'Eşit emeğe eşit değer veriyoruz' dedi.
Finansal kesim dışındaki firmaların net döviz açığı, geçen yılın kasım ayında 132 milyar 798 milyon dolar oldu.