Poşette marketlerin ödeyeceği geri kazanım katılım payı 38,5 kuruş olarak belirlendi. Tüketiciler marketlerde plastik poşete 25 kuruş ödemeye devam edecek.
Prof. Dr. Bilge Yıldız: Türkiye'de çok çalışkan, çok genç insanlarımız var. Umarım bu ödül onlara da çok büyük bir motivasyon kaynağı olur.
Dünya ekonomilerinin enflasyon ve resesyon ikilemi arasında kalmaya devam etmesi varlık fiyatlarının yön bulmasını zorlaştırıyor.
Otomotiv tedarik sektörünün en önemli oyuncularından Maxion İnci Jant Grubu, Manisa’da yaklaşık 30 milyon dolar yatırımla yeni bir fabrika kurdu.
Aksa Akrilik, Türkiye’de ilk kez kurumsal bir şirket tarafından hayata geçirilecek olan haftada 4 gün mesai uygulamasıyla verimliliği ve çalışan memnuniyetini artırmayı hedefliyor.
Aksigorta, Kuluçka Merkezi İTÜ Çekirdek’in her yıl desteklediği girişimlerin en iyilerinin belirlendiği Big Bang Start-up Challenge etkinliğinde 2 girişime hibe desteğinde bulundu.
Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği'nin adı “Türkiye Kurumsal Sorumluluk Derneği” olarak değiştirildi.
40 Yaş Altı 40 Genç CEO Ödül Töreni
40 Yaş Altı 40 genç CEO etkinliği “Dönüştürücü Liderlik” ve “Vizyoner Liderlik” panelleri
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Karadeniz'deki son doğalgaz keşfinin detaylarını açıkladı.
Araştırmaya göre; hane halklarının yüzde 60,7'si kendisine ait konutta oturuyor. Ayrıca hane halklarının yüzde 47,4'ü 2001 ve sonrasında inşa edilen binalarda ikamet ediyor.
Memur ve memur emeklisinin maaş zammı, 3 Ocak'ta açıklanacak aralık ayı enflasyonuyla birlikte şekillenecek.
Fabrikanın 16 Ocak 2023 Pazartesi günü üretime başlayacağı belirtildi. Açıklamada üretime verilen geçici aranın herhangi bir etki yaratmasının beklenmediği ifade edildi.
Rekabet Kurumunun konuya ilişkin tebliği Resmi Gazete'de yayımlandı.Tebliğ, 1 Ocak 2023'te yürürlüğe girecek.
Dünya genelinde merkez bankalarının para politikalarındaki belirsizlikler gündemdeki yerini korusa da, Çin'in normalleşme adımlarına devam etmesi piyasaları hareketlendirdi.