OPET, yeni projesi “Doğaya Saygı” ile geçtiğimiz yıl yaşanan orman yangınlardan olumsuz etkilenen köyler özelinde kalkınma çalışması başlattı. Proje ilk kez Marmaris Bayır Köyü’nde uygulamaya alındı.
Burgan Bank Genel Müdürü Murat Dinç bankacılıkta bu yılın ihtiyatlı yönetilecek bir yıl olacağını söyledi.
Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogramı hafif yükseldi.
2022 yılının ilk çeyreğine yüzde 23’lük büyüme oranlarıyla giren ayakkabı sektörü, sektörün en önemli buluşma noktası Uluslararası Ayakkabı Yan Sanayi Fuarı-AYSAF’a hazırlanıyor.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, tamamlanan 3600 ek gösterge düzenlemesini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayına sunacak.
TÜİK, Ocak-Mart 2022 dönemini kapsayan gayrisafi yurt içi hasıla (GSYH) verilerini yarın açıklayacak.
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, "Öncü veriler, büyümenin 2022 yılının ilk çeyreğinde yıllık olarak yüzde 7 civarında gerçekleşeceğine işaret ediyor" dedi.
Emtia piyasasında bir önceki hafta görülen yükseliş eğilimi, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) ılımlı ve yumuşak tondaki açıklamalarıyla devam etti.
İTO Başkanı Şekib Avdagiç, 'İstanbul’a özel bir teşvik paketi hazırlanması yönünde talebimiz var' dedi.
İngiliz Financial Times gazetesinin analizine göre son 3 ayda 60'tan fazla faiz artışı kararı alındı. Bu sayı, 2000'li yılların başından bu yana kaydedilen en yüksek faiz artışı sayısı oldu.
İsrail'den gelen açıklamada “Türkiye şu anda İsrailliler için yüksek düzeyde riskli bir ülke” denildi.
İskandinav ve Doğu Avrupa ülkelerinden tatilcilerin apart otellere ilgisi fazlalaştı. Antalya'nın Alanya ilçesinde apart otellerin bu sezonu dolu geçirmesi bekleniyor.
Avrupa Birliği'nin (AB) Rus petrolüne yönelik ambargo görüşmeleri sürerken, Yunanistan'a ait tankerler Rus petrolünün ana taşıyıcısı haline geldi.
Rusya'dan uygun fiyata gaz alacaklarını belirten Vucic, "Şartlar sağlandığı takdirde yakın zamanda Rusya ile 3 yıllığına anlaşma imzalayacağız" dedi.
Yaptırımlar, enerji ve gıda konularının görüşüleceği zirvenin ilk günündeki oturuma, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy bağlanacak.