Google, Avrupa Birliği (AB) Komisyonunun uyguladığı 2,4 milyar avroluk para cezasını onayan mahkeme kararını temyize götürme kararı aldı.
Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), dün günlük 288 milyon metreküple Türkiye rekorunun yanı sıra 81 ilin 73'ünde günlük doğal gaz tüketim rekoru kırıldığını bildirdi.
Küresel piyasalarda enflasyon kaygıları ve artan jeopolitik riskler oynaklığın yüksek seyretmesine neden oluyor.
Capital 500 Ödül Töreni Açılış konuşmaları
Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri sıralamasında ikinciliğe yerleşen Arçelik, 40 binden fazla çalışanı ve 12 markasıyla beyaz eşya sektörünün de lideri konumunda.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) resmi rezerv varlıkları, aralıkta bir önceki aya göre yüzde 11,5 azalarak 111,2 milyar dolar oldu.
Son dönemin en hızlı büyüyen şirketlerinde Getir, önceki yıl Capital’in ‘En Beğenilen Şirketler’ listesine 7’nci sıradan girmeyi başarmıştı. Bu yıl ise 3’üncü sıraya yerleşti.
Merkez Bankası beklenen faiz kararını açıkladı.
Çalışma Bakanı Bilgin, maaşlardan AGİ miktarlarının kesilmesine ilişkin “İşverenleriniz o uygulamayı yapamaz. Maaşlarınız geriye gitmez. Yanlış hesaplama yapıyorlar, kanun çok açık” dedi.
Üst düzey bir yetkili, TL’deki zayıflamayla bozulan sermaye yapılarını desteklemek için kamu bankalarında 51,5 milyar TL’lik sermaye artışına gidileceğini söyledi.
DenizBank, prestijli finans ve ekonomi dergisi The Banker tarafından Türkiye’de ve Batı Avrupa’da ‘Yılın Bankası’ Ödülü’ne layık görüldü.
Kara liste olarak adlandırılan uygulamalarla ilgili ilke kararı yayımlayan KVKK, kişisel veri işleme süreçlerinin kanuna uygun olması gerektiğine karar verdi.
Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,69 artışla 2.056,21 puandan başladı.