Fed'in faiz artırmayacağına ilişkin beklentilerin güçlenmesi bölge piyasalarını desteklerken, bugün Çin ve Japonya'da açıklanan veriler ekonomik aktiviteye yönelik endişeleri sınırlı da olsa azalttı.
Mehmet Şimşek "Hükümetimizin temel hedefi toplumsal refahı yükseltmektir. Bu hedefe ulaşmada şeffaflık, tutarlılık, öngörülebilirlik ve uluslararası normlara uygunluk temel ilkemiz olacaktır" dedi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Alparslan Bayraktar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabinede, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı görevine getirildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam Çankaya Köşkü'nde düzenlediği basın toplantısında, Ticaret Bakanlığı görevine getirilen ismin Bolat olduğunu belirtti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin yeni kabine üyelerini açıklarken yeni dönemde Türkiye ekonomisini yönetecek isimler de belli oldu.
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır getirildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu getirildi.
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin yeni kabinesinde Hazine ve Maliye Bakanlığı görevini Mehmet Şimşek üstlenecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ni açıkladı.
ABD'de hem borç limiti krizi hem de Fed'e ilişkin endişelerin yatışması piyasalarda risk iştahını artırdı.
Migros'tan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na "Şirketimiz 26 adet Migros, 15 adet Migros Jet, 2 adet Macrocenter ve 1 adet toptan formatında toplam 44 mağazası hizmete açmıştır" açıklaması yapıldı.
NASA Başkanı Nelson: Ay'daki suyun Çin'in eline geçmesini engellemek istiyoruz. Spratly Adaları'nda yaptıklarını tekrar etmemeliler.
Fitch'ten yapılan açıklamada, borç limiti anlaşmasına rağmen ABD'nin "AAA" olan kredi notunun olası bir not indirimi için izlemede kalmaya devam ettiği aktarıldı.
Şirketimiz bünyesinde kullanılan bir uygulamaya siber saldırı gerçekleştirilmiştir. Saldırı, bir tedarikçimizin sisteminden kaynaklı olup, gerekli tüm teknik ve yasal önlemler alınmıştır.
Bu hafta ABD doları yüzde 4,43 değer kazancıyla 20,8850 avro ise yüzde 4,56 kazançla 22,4460 liraya yükseldi.