Dünya genelinde resesyon endişesi devam ederken, açıklanan makroekonomik veriler sonrası merkez bankalarının politika alanının daralabileceğine yönelik beklentiler artıyor.
Migros’un marka ve pazarlama iletişimi stratejisinin kurgulanması ve yönetilmesine liderlik etmek üzere Sinem Orpak Grup Müdürü olarak göreve geldi.
Ata Portföy Yönetimi CEO’su Mehmet Gerz, ‘Tahminimize göre 2023’te kiracıları yüzde 70-80’lere varan kira artışları bekliyor’ dedi.
Merkez Bankası toplam rezervleri 17 Haziran haftasında, bir önceki haftaya göre 1 milyar 485 milyon dolar azalarak 101 milyar 28 milyon dolara geriledi.
Bakan Nebati, orman yangınlarıyla mücadele kapsamında atılan adımlara ilişkin "Yangınla mücadeleyle ilgili bütçe 4 milyar TL" dedi.
Alman ekonomisinin Çin'e fazla bağımlı olduğu tartışmaları devam ederken, BMW, Çin'de 2,24 milyar dolara mal olan üçüncü fabrikasını açtı.
Merkez Bankası'nın (TCMB) merakla beklenen faiz kararı açıklandı.
Yurt dışındaki para, altın, döviz, menkul kıymet ve sermaye piyasası araçlarının vergi incelemesine tabi olmadan Türkiye'ye getirilmesini kapsayan düzenlemede başvuru süresi 30 Haziran'da bitiyor.
Finansal Hizmetler Güven Endeksi (FHGE), haziranda 4,9 puan azalarak 168 seviyesine geriledi.
İFM'nin alanı, yönetilmesine ve işletilmesine dair hükümler, İFM'de gerçekleştirilen faaliyetler ve bu faaliyetlere dair teşvik, indirim, istisna ve muafiyetler de düzenleniyor.
Doğal gaz fiyatlarındaki artışta, Rusya'nın Avrupa'ya gönderdiği doğal gaz miktarının düşmesi ve ABD'nin Teksas eyaletinde bulunan Freeport LNG terminalinin yangın sebebiyle kapatılması etkili oldu.
Sağlık hizmet bedellerinin terkin edilmesi veya taksitle ödenmesine ilişkin yasa Resmi Gazete'de yayımlandı.
Küresel piyasalarda, Fed Başkanı Powell'ın açıklamaları sonrası karışık bir seyir izlenirken, yurt içinde bugün açıklanacak Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz kararı bekleniyor.
TÜFE'de bazı tabloların sunum şekli ve içeriği konusunda, piyasadaki fiyat hareketlerinin kullanıcılar tarafından daha doğru okunması ve takip edilmesine imkân verecek bazı düzenlemeler yapıldı.
Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, askeri heyet Salı günü Rusya’ya gitti. Görüşmeden birkaç saat sonra Türk kuru yük gemisi Ukrayna limanından ayrıldı.