Türk Telekom Üst Yöneticisi (CEO) Ümit Önal, bu yılın 9 ayında 24,4 milyar lira gelir elde eden şirketin net karının 4,7 milyar liraya, toplam abone sayısının da 51,4 milyona ulaştığını bildirdi.
Küresel piyasalarda dün karışık bir seyir izlenmesinin ardından bugün yurt içinde enflasyon, yurt dışında ise ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz kararı ve yoğun veri gündemi takip edilecek.
Garanti BBVA Leasing Genel Müdürü Selahattin Güldü, yıl sonunda işlem hacminin 5 milyar doları bulacağını söyledi.
“Çiftlik Bank” davasının sanığı Mehmet Aydın’ın Uruguay’da tutuklu bulunan ağabeyi Fatih Aydın, Türk adli makamlarına teslim edildi.
Karanfil Group 2021 yılının ilk 9 ayında 132 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirdi.
Sabancı Holding gönüllüleri, ÇEVKO Vakfı iş birliğiyle Büyükada'yı temizledi.
Otomobil ve hafif ticari araç pazarı ekimde yüzde 40,1 azalarak 56.746 adet oldu. En büyük daralma yüzde 46,9 düşüşle otomobil segmentinde yaşandı.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Eski Başkanı Naci Ağbal, Hazine ve Maliye Bakanlığında bakanlık müşaviri olarak görevlendirildi.
Katılım sigortacılığı 5’inci yılına girerken, 2021 sonunda bu alandaki şirketlerin önemli bir karar vermesi gerekiyor.İşte bu karar doğrultusunda 2022’de sektöre en az 2-3 yeni şirket girecek.
ABD Merkez Bankası'nın (Fed) yarınki kararları öncesinde döviz piyasalarında temkinli bir seyir izleniyor. Dolar/TL, güne yatay seyirle başlamasının ardından 9,53 seviyelerinde işlem görüyor.
Çeyrek altın 904 lira, Cumhuriyet altını ise 3.680 liradan satılıyor.
Elon Musk'tan açlık sorununu nasıl çözeceğini açıklaması halinde BM'ye yardım sözü geldi.
Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,17 artışla 1.538,91 puandan başladı.
Küresel piyasalarda dün pozitif bir seyir izlenmesinin ardından, yeni günün Asya borsalarında karışık, ABD ve Avrupa endeks vadeli kontratları tarafında ise satıcılı başlaması dikkati çekiyor.
İstanbul’da, ekimde perakende fiyatlar yıllık yüzde 20,76, aylık yüzde 3,29 arttı.