Yeni dönem

16.03.2016 12:14:460
Paylaş Tweet Paylaş
Yeni dönem
Yılın ilk iki ayını geride bıraktık… Terör saldırılarının, mülteci akınının yüreklerimizi yaktığı zor günlerden geçiyoruz. Siyasi ve ekonomik anlamda yaşanan inişli çıkışlı ortamda tüm iş dünyası gibi biz de daha çok ve verimli çalışarak, ana işlerimize odaklanarak ilerlemeye çalışıyoruz. Bu ay Türkiye ve dünya gündeminden biraz uzaklaşarak size Capital’den haberler vereceğim.
Uludağ Ekonomi Zirvesi için son günler
Bu ay sonunda Capital ve Ekonomist dergileri olarak 5’inci kez Uludağ Ekonomi Zirvesi’ni (UEZ 2016) düzenliyor olacağız. 25-26 Mart tarihlerinde düzenlenecek olan zirveye katılmak ve izlemek istiyorsanız, geç kalmadan www.uludagekonomizirvesi.org adresini ziyaret etmenizi ve kaydınızı yaptırmanızı öneriyorum. Çünkü kısıtlı sayıda yerimiz dolmak üzere… Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in yanı sıra yurtiçi ve yurtdışından 80’in üzerinde önemli isim, zirvenin konuşmacıları arasında yer alacak. Yurtdışından gelen konuşmacılar arasında Finlandiya Eski Başbakanı Esko Aho, İsveç Eski Başbakanı Fredrik Reinfeld, Silikon Vadisi’nin önde gelen yenilik ve liderlik danışmanı Navi Radjou ve Malala Fund’ın kurucusu ve CEO’su Shiza Shahid yer alıyor. Türk iş dünyasındaki gelişmeleri TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran Symes gibi iş dünyasının önde gelen kuruluşlarının başkanları değerlendirecek. Ali Koç, Hüsnü Özyeğin gibi Türk iş dünyasının önde gelen patronlarının pek çoğu zirvede panelist olarak yer alacak. Tablet Capital 1 Numara Capital’in tablet uygulamasını şu ana dek 12 bin kişi indirdi ve bunların her ay 9 bini yeni sayılara erişerek okuyor. Tablet yayınımızda her ay 120 bin konu okunuyor. Bu performans Capital’in uygulamasını Apple Store Türkiye’de “öne çıkanlar” ve “en popüler iş ve yaşam dergileri” bölümlerinde 1’nci sıraya taşıdı. Gördüğümüz bu ilgi bizi ve tablet yayınımızın görsel yönetmeni Mehmet Can Sipahi’yi motive ediyor ve tablet yayınımızı video söyleşiler ve fotoğraf galerileriyle zenginleştirmek, her açıdan farklı kılmak için var gücümüzle çalışmaya yöneltiyor.

Türkiye ve dünya ekonomisine yön veren gelişmeleri yorulmadan takip edebilmek için her yeni güne haber bültenimiz “Sabah Kahvesi” ile başlamak ister misiniz?


YAZARIN DİĞER YAZILARI TÜMÜNÜ GÖRÜNTÜLE

Yorum Yaz